Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pasionatii de truck-tuning sunt asteptati in weekend la Alba Iulia

Asociatia Truck Tuning Art va organiza sambata, 3 august a.c., concursul anual de camioane modificate („tunate“). Evenimentul va avea loc la Alba Iulia si va incepe de vineri dupa-amiaza, la pensiunea „Drumul Dragostei“, cu o petrecere in aer liber. Sambata, toate camioanele participante, insotite de echipaje de politie, se vor incolona spre Cetatea Bastionara de tip Vauban din Alba Iulia, urmand sa fie parcate pe amplasamentul pus la dispozitie de primarie, in calitate de co-organizator al evenimentului. Tot municipalitatea din Alba Iulia va organiza un spatiu „street food“, cu preparate traditionale la gratar.

Alaturi de expozitia de camioane tunate vor fi amenajate standuri ale furnizorilor de piese, componente si accesorii, care au sponsorizat concursul. Gazda evenimentului va fi MC Kotto. Pe langa votul juriului de specialitate, vizitatorii vor putea si ei vota pentru acordarea titlului onorific „Cel mai tare din Cetate“ Alba Iulia 2019 unuia dintre camioanele participante. Pentru implicarea activa in concurs, vititatorii care vor vota vor fi recompensati cu 3 premii speciale: Premiul 1 – bonuri valorice pentru combustibil in valoare de 300 de lei si un kit al evenimentului (tricou, sapca, breloc personalizat), Premiul 2 – o macheta de camion Truck Tuning Art si un kit si Premiul 3 – un kit al evenimentului. Votul se va desfasura intre orele 12:00 si 17:00, iar tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc la 18:30. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa fie prezenti la momentul extragerii. Premierea camionului ales de public va avea loc la orele 19:00. La ora 20:00 se va forma o caravana cu toate camioanele prezente, care va parcurge un traseu prin oras, cu intoarcere la pensiunea Drumul Dragostei, unde petrecerea va continua pana seara tarziu.
Duminica va avea loc competitia propriu-zisa. Camioanele se vor putea inscrie la una sau mai multe dintre sectiunile: Best Exterior, Best Paint, Best Interior, Best Sound, Best Exaust Sound si Best Power. De asemenea, va fi organizat si un concurs intitulat Miss Tuning Art, participantele fiind soferite de camion sau prietene/sotii ale concurentilor.

Articole similare