Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bicicleta, o noua tendinta in livrarile urbane

Utilizarea cargobicicletelor este in plina expansiune. Datorita electrificarii, acestea pot transporta greutati tot mai mari, iar  in momentul de fata, este o solutie inovatoare pentru logistica urbana. Acest concept a fost premiat de un juriu international, iar acum urmeaza sa-si demonstreze eficienta.

Dupa o procedura intensa de testare, juriul international de specialitate a acordat premiul „Cargobicicleta anului“. Premiile au fost clasificate in trei categorii si ar trebui sa reflecte tendintele pietei catre utilizarea bicicletei catre zonele comerciale. „Speram ca acesta va fi un implus impus logisticii pentru utilizarea cargobicicletei“, a spus Johannes Reichel, presedintele juriului International Cargobike of the Year, subliniind importanta popularizarii fenomenului, mai ales catre zona B2C, unde vehiculele de distributie usoara acceseaza cu dificultate anumite centre urbane aglomerate.
Cargobicicleta pooate fi utilizata cu succes in microdepozite urbane prin conceptul de logistica urbana  descentralizata.

Articole similare

Ad