Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tesco va vinde opt dintre cele mai mari hipermarketuri din Polonia

Tesco a anuntat ca isi va concentra activitatea in Polonia asupra celor mai performante magazine de format mai mic si va vinde opt dintre cele mai mari hipermarketuri ale sale, potrivit Eurobuild CEE. De asemenea, compania urmeaza sa transforme magazinele ramase de format mare in hipermarketuri compacte mai mici, care vor functiona alaturi de supermarketurile existente.

Conversiile vor fi demarate in august, incepand cu reducerea gamei de produse din magazinele mai mari, pentru a face magazinele mai usor de navigat pentru clienti si mai usor de gestionat pentru personal. De asemenea, retailerul trebuie sa standardizeze si sa simplifice gama de produse alimentare in hipermarketurile si supermarketurile compacte.
„Decizia de a ne concentra pe magazine mai mici reflecta nevoile in schimbare ale clientilor polonezi pe masura ce piata evolueaza. Hipermarketurile si supermarketurile compacte vor continua sa ofere clientilor gamele de produse alimentare, alaturi de imbracamintea populara F&F si produsele generale de sezon”, spune Matt Simister, CEO Tesco Central Europe. In completare, Martin Behan, directorul general al Tesco Polonia, precizeaza ca aceste schimbari fac parte din activitatea continua a Tesco pentru imbunatatirea competitivitatii pe piata poloneza. „Este o perioada dificila pentru Tesco Polonia in urmatoarele saptamani si luni, dar cred ca la final clientii vor aprecia aceasta schimbare.”
Tesco a decis, de asemenea, ca nu isi va reinnoi contractele de inchiriere pentru un magazin din Sosnowiec si unul din Varsovia.

Articole similare

Ad