Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP isi extinde operatiunile in Bulgaria

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice de clasa A din Romania si Europa Centrala si de Est, intra pe piata din Bulgaria si are in plan sa atinga 100.000 metri patrati de spatii inchiriate, pana la finele lui 2021.
Bulgaria devine astfel cea de-a saptea tara in care se extinde compania, al carei portofoliu se va intinde acum intre Marea Nordului, de la granita germana, pana la Marea Neagra.„Bulgaria se afla la intersectia dintre Europa si economiile in plin avant din Orientul Mijlociu, Rusia si Asia”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP. „Piata bulgara a inregistrat o crestere sanatoasa de 3% a PIB-ului, acesta provenind in proportie de 90% din sectorul industrial si al serviciilor. Bulgaria este o tara cu un potential mare in ceea ce priveste investitiile in parcuri de afaceri, birouri si centre logistice”, a mai punctat Remon Vos. Vladimir Gurdjieff, Country Manager al CTP Bulgaria, a declarat ca extinderea este o urmare fireasca a cererii venite din partea mai multor clienti existenti.

„Concentrarea noastra va fi, initial, in zona metropolitana a Sofiei si in sectoarele 3PL (Third Party Logistics), distributie, farmaceutic si FMCG”, a explicat acesta. „Ne asteptam ca pana la Craciun sa avem deja o echipa formata din sase specialisti in administrarea proprietatilor, iar planurile noastre de crestere sunt ambitioase: 100.000 m2, pana la sfarsitul lui 2021. Vom atinge acest obiectiv printr-o strategie ce imbina achizitiile unor proprietati cu noile dezvoltari”, a conchis Vladimir Gurdjieff.
CTP are, in prezent, operatiuni in sapte tari din Europa: Republica Ceha, unde se afla si sediul central al companiei, Slovacia, Ungaria, Serbia, Romania, Polonia, iar acum si Bulgaria.

Articole similare

Ad