Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Clark a lansat o gama de stivuitoare electrice

Clark a lansat recent o noua gama de stivuitoare electrice cu patru roti. Modelul EPXi isi executa sarcinile la fel de bine ca un stivuitor cu motor diesel sau GPL, iar costul de achizitie este comparabil cu cel al unui stivuitor cu combustie interna. EPXi electric este mai silentios si este o alternativa mai prietenoasa cu mediul. Costul de achizitie este unul dintre motivele pentru care operatorii sunt reticenti fata de modele electrice. Dar in cazul EPX20i-32i dispozitivele scumpe, insa de prisos pentru majoritatea aplicatiilor, au fost eliminate, oferind astfel o valoare de achizitie excelenta pentru proprietar.

Modelul EPX20i-32i cu contragreutate poate incarca pana la 3,2 t. Modelul nou lansat se preteaza pentru utilizare atat in spatii deschise, cat si inchise. Stivuitoarele electrice au garda la sol ridicata datorita dimetrului mai mare al rotilor din fata, aspect avantajos pentru utilizarea pe podele denivelate, spatii de tranzitie, rampe etc.
Motorul ofera o putere de 15 kW, iar tehnologia trifazica de 48 V asigura o acceleratie buna si viteza ridicata de croaziera. Datorita motoarelor ecologice si silentioase, stivuitoarele sunt ideale pentru utilizat in zone mixte. Trei sisteme independente de franare (franare electrica, frana de parcare si operationala) garanteaza un nivel ridicat de siguranta, si frana electrica dispune de un sistem de recuperare a energiei, energia recuperata fiind alimentata inapoi in baterie.
Compartimentul operatorului este construit ergonomic si ofera un concept de operare intuitiv.
Ca toate vehiculele Clark, gama EPXi este proiectata conform conceptului „built to last“.

Articole similare

Ad