Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Patru noi puncte fixe de control ale valabilitatii rovinietei au fost amplasate in zona frontierelor

Potrivit CNAIR, incepand din 07.08.2019, vor fi puse in functiune pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania patru noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta, prin intermediul carora vor fi inregistrate vehiculele care circula fara achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), in vederea sanctionarii cu amenda contraventionala, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificarile si completarile ulterioare.

Punctele de control ce urmeaza a fi puse in functiune la data de 07.08.2019, sunt amplasate in zona punctelor de trecere a frontierei Calafat, Nadlac, Turnu si Sacuieni.
Astfel, vor exista 86 de puncte fixe de control valabilitate rovinieta pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi.
Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic detinut de CNAIR.
CNAIR a pus la dispozitia utilizatorilor retelei de drumuri si autostrazi, pe portalurile web www.cnadnr.ro (sectiunea Verificare Rovinieta) si www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare).

Articole similare

Ad