Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un camion din seria limitata T High Renault Sport Racing a ajuns la Pitesti

Renault Trucks si Renault Sport Racing au colaborat pentru a produce modelul T-High Renault Sport Racing, o serie speciala dedicata transportului pe distante lungi, vopsita in galben Sirius sidefat – culoarea iconica a echipei F1 Renault Sport Racing – si limitata la numai 99 de vehicule. Unul dintre aceste exemplare, al zecelea, a ajuns si in Romana, fiind livrat firmei pitestene Alexandra si David, care mai are in flota patru camioane Renault Trucks si a apreciat la Sport Racing mai ales dotarea standard bogata si faptul ca atrage toate privirile pe sosea.

Vehiculele din aceasta serie speciala au un aspect elegant si sportiv, diferite texturi si nuante de negru – oglinzile laterale cu un strat de vopsea neagra stralucitoare si sigla si grila radiatorului – contrastand cu galbenul cabinei. Pentru a sublinia designul sportiv, elementele in carouri galben-negru sunt prezente si pe deflectoarele laterale, fiecare din cele 99 de unitati are o placuta numerotata de identificare, tot de culoare neagra, rotile sunt din otel galben cu negru Renault Sport Racing, garniturile de usa sunt negru cu galben, parasolarul este negru stralucitor cu liziera galben Sirius, in timp ce partea fata si avertizoarele pneumatice de pavilion sunt de culoare neagra, iar compartimentul exterior de depozitare are culoarea cabinei.
La interior se remarca patul inferior Extensia Ultimate, cuseta superioara Ultimate, ce se poate transforma in spatiu de depozitare cu scara de acces si plasa pentru bagaje, husele cusetei cu cusaturi galbene, scaunul pneumatic si incalzit al soferului (cu centura integrata care are protectii galbene pentru umar, suport lombar reglabil si extensie a pernei reglabile), tapiteria mixta a scaunelor, din piele neagra si tesatura cu cusaturi galbene, si mocheta cu cusaturi galbene.
Firma pitesteana Alexandra si David, care are sase camioane, din care patru Renault Trucks, a achizitionat in toamna trecuta un model T-High, iar de curand, pentru ca a mai dorit unul similar, importatorul din Romania a propus in loc un model din editia limitata. „Ne-a placut mult si l-am cumparat“, afirma Dan Andritoiu, administratorul firmei, care a apreciat la el, in afara de raportul bun calitate-pret ce caracterizeaza marca franceza, dotarile numeroase si faptul ca e mai deosebit decat celelalte camioane de pe strada. „Chiar arata mai bine in realitate decat in poze.“
Noul camion a fost achizitionat la pachet cu training pentru sofer si cu acces la sistemul de informare Optifleet, asa cum au si celelalte Renault Trucks din flota Alexandra si David, si care permite imbunatatirea stilului de condus.

Articole similare

Ad