Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Preturi promotionale pentru participarea la Conferinta Transportatorilor Express prin completarea unui chestionar!

Avand in vedere faptul ca 2019 este un an al provocarilor in domeniul transporturilor, Kefren Expres – organizatorul Conferintei Anuale a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania, care se adreseaza mai ales firmelor ce fac transport expres de marfuri cu autovehicule de pana la 3,5 t si va avea loc la Felix (Bihor), in perioada 19-21 septembrie 2019 – a pregatit un nou chestionar, disponibil la https://forms.gle/w4XXQibPXNwixdcH8, fara a fi necesara cererea de autentificare pentru cei ce nu dispun de o adresa gmail.

Cei interesati sunt rugati sa il completeze integral (ceea ce necesita o investitie de timp de 10-20 de minute), astfel incat opiniile lor sa contribuie la pregatirea unui continut relevant al evenimentului. Respondentii vor beneficia de preturi promotionale in vederea participarii la conferinta, cu mentiunea ca reducerile se acorda o singura data, fara a se putea cumula cu cele pentru chestionarul anterior.
Persoanele care nu doresc sa participe la conferinta, dar doresc sa primeasca rezultatul chestionarului, il vor primi in cazul in care completeaza cu adresa de mail dupa data de 20.09.2019.
Mai multe informatii despre eveniment puteti afla accesand website-ul dedicat www.conferintaexpress.ro.

Articole similare

Ad