Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS Romania are un nou director general

UPS anunta numirea lui Yannick Mooijman in functia de director general pentru Ungaria, Grecia, Romania si Slovenia, fiind responsabil de operatiunile, dezvoltarea de business si strategia UPS din cele patru tari. El il inlocuieste pe Jim Kearney, care a fost promovat in functia de vicepresedinte finante, in cadrul UPS Emerging Markets.
„Yannick detine experienta necesara in a ajuta clientii UPS sa-si dezvolte afacerile, prin valorificarea fluxurilor comerciale transfrontaliere si intercontinentale, care cresc mai repede decat productia interna bruta globala”, a declarat Lou Rivieccio, presedinte UPS Europe. „Ungaria, Grecia, Romania si Slovenia sunt economii in crestere, axate pe export, ale caror companii si-au dezvoltat o reputatie de excelenta in restul Europei si in lume. Yannick intelege lanturile de aprovizionare ale clientilor si nevoile acestora, fiind pregatit sa-i ajute sa gaseasca cea mai buna abordare la export."

Yannick Mooijman vede un mare potential in Ungaria, Grecia, Romania si Slovenia. „Investim continuu in portofoliul de servicii, retea si infrastructura. Clientii UPS din aceste tari beneficiaza acum de un serviciu mai rapid cu o zi pentru cel mai economic serviciu al nostru la sol, pentru expedieri in 25 de tari din Europa. Aceasta imbunatatire face parte din programul de investitii de 2 miliarde de dolari in reteaua europeana, care ii ajuta pe clientii nostri sa-si trimita produsele catre destinatii din intreaga lume.”
UPS a intrat pe piata din Romania in 1990 prin intermediul unui partener de servicii si a pus bazele propriilor operatiuni in 2008. Astazi, compania ofera servicii clientilor sai prin intermediul unei retele de trei centre, asigurand conexiuni la reteaua globala a UPS din Cluj-Napoca, Bucuresti-Otopeni si Timisoara.

Articole similare

Ad