Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone EMEA anunta schimbari la nivelul conducerii pentru a impulsiona transformarea digitala

Bridgestone Europa, Orientul Mijlociu si Africa (Bridgestone EMEA) a anuntat schimbarile aduse la nivelul structurii sale de conducere, care vor fi valabile incepand cu 16 septembrie. Aceste ajustari sunt aliniate si complementare cu schimbarile din conducerea globala anuntate recent de compania mama, Bridgestone Corporation, si se inscriu intr-o platforma mai ampla de succesiune menita sa cultive lideri globali in cadrul intregii corporatii.

Schimbarile principale din Comitetul Executiv sunt motivate de necesitatea de a imbunatati activitatea de solutii a Bridgestone si de a o extinde in domenii noi, precum solutii pentru flote auto, ambitia de a consolida lantul de aprovizionare integrat intr-un mediu de productie digital tot mai complex si de a intari colaborarea intre R&D si productie, precum si valorificarea digitalizarii tot mai mari a mediului de productie. Rolurile de la nivelul conducerii executive din prima linie, care raporteaza lui Paolo Ferrari, CEO & President of Bridgestone EMEA, vor fi consolidate.
Laurent Dartoux, actualmente Chief Strategy and Marketing Officer al Bridgestone EMEA si Corporate Officer al Bridgestone Corporation, va prelua functia de Chief Operating Officer al Bridgestone EMEA alaturi de rolul de CSMO. In plus, Laurent Dartoux va prelua si responsabilitatea pentru Manufacturing Operations, Logistics and Supply Chain Management, dar si pentru Procurement, pentru a accelera in continuare strategia centrala de operatiuni a companiei.
Emilio Tiberio, numit recent in functia de Chief Technology Officer al Bridgestone EMEA si Corporate Officer al Bridgestone Corporation, va prelua responsabilitatea pentru Quality and Environment Health & Safety, dar si pentru Regulatory and Public Affairs. Emilio va fi, de asemenea, responsabil de departamentul de System Engineering al Bridgestone, o unitate nou creata cu scopul de a intari colaborarea intre R&D si Manufacturing.
Astrid Rahn, Chief Financial Officer al BSEMEA, va prelua responsabilitatea pentru IT, pe langa rolurile sale actuale. Ea va gestiona necesarul de investitii in IT intre infrastructura centrala si necesitatile care decurg din calatoria digitala a Bridgestone EMEA.
Riccardo Cichi, Chief Sales Officer al BSEMEA, isi va intari organizatia comerciala si de consumatori prin integrarea Consumer and Commercial Product Planning in functia de CSO, pentru o foaie de parcurs si mai puternica, pe baza nevoilor clientilor si a pietei.

Articole similare

Ad