Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expeditorii traditionali la un pas de disparitie. Numai digitalizarea ii mai poate salva.

Vor disparea expeditorii traditionali din cauza expansiunii expeditorilor digitali precum InstaFreight sau Uber Freight? De ce avem nevoie de solutiile digitale? Ce pot schimba 5G si blockchain in modul in care percepem logistica? Marketplace si economia de schimb reprezinta o salvare sau o amenintare pentru logistica viitorului? Acestea sunt principalele subiecte pe care expertii si invitatii internationali le vor aborda in cadrul forumului hyperLOG care se va desfasura in 25 si 25 octombrie la Vienna House Hotel Andel’s, din ?odz (Polonia).

Participantii la conferinta organizata de Trans.INFO vor avea ocazia de a-l asculta pe vicepresedintele DHL, Nabil Malouli, in calitate de vorbitor principal al hyperLOG. Acesta este un adevarat vizionar responsabil pentru dezvoltarea de proiecte logistice inovatoare pentru companiile globale din Fortune 500. Discursul acestuia se va orienta catre viitorul logisticii last mile – cine si cum va livra coletele direct la usa noastra in cativa ani. Va fi un robot responsabil de transportul marfurilor? Totul este posibil.
Printre vorbitori il veti regasi si pe Arkadiusz Glinka, seful filialei poloneze C.H. Robinson (Varsovia), care va vorbi despre rolul operatorului 3PL in transformarea digitala a SC, dar si pe Martin Mellor, seful filialei poloneze a Ericsson (Varsovia), care abordeaza subiecte precum influenta tehnologiei 5G asupra logisticii, pe Marc Papenhoff, sef de dezvoltare a afacerilor celui mai mare expeditor digital din Europa, InstaFreight (Berlin, Germania) care va prezenta strategiile si modelele de afaceri din spatele succesului companiei. Se vor alatura si Asparuh Koev, CEO Transmetrics (Sofia, Bulgaria), care va aborda utilizarea inteligentei in logistica si Nick Bailey, sef de cercetare la Transport Intelligence (Bath, Marea Britanie), care se intreaba daca este momentul potrivit ca M&A sa se modifice in directia unei ere digitale.
Organizatorii au, de asemenea, o surpriza uriasa pe ordinea de zi. Inca nu pot dezvalui numele celui de-al doilea vorbitor cheie sau brandul, dar sustin ca surpriza va fi imensa. Este vorba despre o companie internationala de expediere digitala, cunoscuta prin inovatii si revolutionarea pietei de marfa. Numele va fi dezvaluit pe 1 octombrie.
Evenimentul va gazdui si o dezbatere despre rolul digitalizarii in lantul de aprovizionare la care vor participa, printre altii, Philipp Ortwein, directorul InstaFreight, fostul sef al Waberer’s, Lajko Ferenc, si Arkadiusz Glinka, C.H. Robinson. Uber Freight, Amazon Freight, Sennder intra in mod dinamic pe piata, devenind concurenti pentru companiile traditionale. (https://www.facebook.com/hyperLOG/videos/931232250560507/)
Numarul biletelor este limitat la 300 de participanti. Beneficiati de promotia din septembrie si alaturati-va celor care isi doresc sa influenteze viitorul logisticii. Puteti achizitiona bilete de la adresa: https://www.hyperlog.info/en/buy-ticket/.
Mai multe informatii despre conferinta gasiti la https://www.hyperlog.info/en/

Articole similare

Ad