Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Shane Dowling revine la conducerea ALD Automotive Romania

ALD Automotive anunta numirea lui Shane Dowling in functia de Director General ALD Automotive Romania, incepand cu 1 septembrie 2019. Acesta va continua sa ocupe si pozitia de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est, cu rol de coordonare a activitatilor din Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia. Shane Dowling a mai ocupat pozitia de Director General al ALD Automotive Romania in perioada 2011 – 2016. Ulterior a fost promovat Director Regional pe Europa de Sud-Est, iar concomitent a fost si CEO al ALD Automotive Turcia.

Odata cu revenirea in Romania, Shane Dowling va continua digitalizarea solutiilor pentru clienti si parteneri, dezvoltarea platformelor interne, dar si concentrarea pe mentinerea unui grad de satisfactie ridicat, atat in ceea ce priveste clientii, cat si angajatii companiei. Acesta si-a propus sa mentina pozitia de lider de piata a companiei in ceea ce priveste solutiile sustenabile si serviciile de mobilitate. De altfel, ALD promoveaza in mod activ tehnologiile inovative si prietenoase cu mediul, pentru a veni in sprijinul companiilor care isi propun „inverzirea” flotelor auto. „Revin in Romania cu mult entuziasm. Este o piata pe care o cunosc foarte bine si care continua sa fie la fel de dinamica. ALD Automotive Romania a crescut constant, inca de la infiintarea pe piata locala, acum mai bine de 14 ani, astfel ca avem un portofoliu stabil de clienti si o echipa experimentata. Imi doresc sa pastrez statutul de trendsetter in domeniul leasingului operational si de lider in ceea ce priveste initiativele ecologice, deoarece clientii din Romania ne ofera potentialul de a dezvolta si livra solutii inovative. Toate acestea constituie o baza solida pentru etapa urmatoare si pentru noile proiecte”, a declarat noul director.
Shane Dowling s-a alaturat grupului ALD Automotive in septembrie 2006, ca International Sales Manager, fiind apoi promovat in functia de Head of International Sales in 2010. La inceputul lui 2011, acesta s-a mutat in Romania, ocupand pozitia de General Manager al ALD Automotive Romania. In 2016 a fost promovat Director Regional South-East Europe si CEO al ALD Automotive Turcia.
Shane lucreaza in industria automotive de peste 20 de ani. Anterior intrarii in grupul ALD, in 2006, a ocupat pozitii de conducere in Irlanda, ca General Manager of Johnson and Perrott Fleet Services, precum si Sales and Marketing Executive of Mitsubishi Motors Irlanda. Este absolvent de Marketing al Institutului de Marketing Irlanda si are 49 de ani.

Articole similare

Ad