Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EXCHAiNGE 2019 abordeaza problema valorii adaugate viabile, strategii de management si inovatia digitala in supply chain

Expertii in SCM se vor intalni in 26 si 27 noiembrie la cea de-a saptea editie a conferintelor EXCHAiNGE, sub tema „New Work & Digital Business”, pentru a explora problemele legate de managementul modern. In urma colaborarii de succes de anul trecut, EXCHAiNGE va fi din nou incorporat in platforma Hypermotion, din Frankfurt. Cele doua evenimente acopera o gama larga de teme orientate spre viitor, completandu-se perfect.
EXCHAiNGE, organizat de Euroexpo Messe-und Kongress-GmbH, reuneste experti, factori de decizie si lideri in gandire din SCM, finante, logistica si achizitii in formate interactive, cu scopul de a reuni tendintele cu functiile de baza strategice ale lanturilor de aprovizionare. Evenimentul atrage inovatori si dezvoltatori de afaceri, dar si directori de operatiuni in SC si manageri de companii de toate dimensiunile. Acestia vor dezbate problemele de management strategic de maine: noi gandiri, modele moderne de afaceri si integrare digitala in lantul de aprovizionare. EXCHAiNGE este o platforma dedicata unui schimb de studii de caz valoroase si mese rotunde la care participantii obtin informatii cheie pentru orientarea strategica viitoare si pozitionarea propriilor companii.

Sesiunile de pe ordinea de zi a EXCHAiNGE includ:
• Ecosisteme si retele din comunitatea furnizorilor de aprovizionare:
– Ce factori conduc la colaborari stabile si de succes?
• Managementul durabil al lantului de aprovizionare:
– Schimbarea responsabilitatii pentru o noua „first mile“ si „last mile“
• Lucrari noi – culturi si orientari:
– Ce pot realiza executivii moderni de astazi
• Tehnologie si inovare in lantul de aprovizionare:
– Solutii Blockchain vs. solutii autentice
• Mese rotunde interactive privind lanturile de aprovizionare:
– Cum stabilizeaza o companie practicile de afaceri durabile
– Cum protejeaza buna gestionare a riscurilor performantele unei companii intr-o lume volatila
– Modul in care o amprenta logistica optimizata duce la o mai mare satisfactie a clientilor si la relatii profitabile cu clientii
• Prezentarea finalistilor din competitia celor mai bune practici din SC (26 nov.)
• Noaptea premiilor EXCHAiNGE 2019 (27 nov.)
Moderatorii Bettina Bohlmann (3p Procurement Branding GmbH), Volker Hillebrand (De Causmaecker & Partner), Kerstin Höfle (Körber Logistics Systems GmbH), Klaus Krumme (ZLV Center pentru Logistica si Trafic, Universitatea Duisburg-Essen), Matthias Pieringer (Logistik Heute, Huss-Verlag GmbH), Andrea Walbert si Stefan Hoogervorst (ambii PMI Production Management Institute GmbH) se alatura specialistilor de top pentru a vorbi despre provocarile aparute in cautarea valorii adaugate viabile, a modelelor de colaborare de succes, a strategiilor de management si a inovatiilor digitale.
Punctul culminant al EXCHAiNGE va fi Supply Chain Awards. Premiul pentru SCM va fi acordat companiilor cu un SC remarcabil, companiilor care au fost consistente in optimizarea lantului de aprovizionare si ale caror idei pot servi drept model pentru alte companii. Premiul „Smart Solution“ onoreaza concepte inovatoare care sunt inca intr-o etapa timpurie de implementare. „Cu acest premiu recompensam solutii care au potential de a transforma in mod fundamental lanturile valorice traditionale de-a lungul timpului”, explica gazda evenimentului, Petra Seebauer, director general al Euroexpo si editor al Logistik Heute.
Finalistii alesi de juriul de experti isi vor prezenta ideile in sesiunea Supply Chain Best Practices. Participantii pot vota, de asemenea. Castigatorii vor fi sarbatoriti in cadrul ceremoniei EXCHAiNGE's Night Award. Receptia care urmeaza, cu muzica live, va fi o ocazie in plus pentru socializare in cadrul comunitatii din supply chain.

Articole similare

Ad