Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks F-MAX, numit „Camionul Anului 2019“ in Rusia

Ford Trucks F-MAX a fost numit recent „Camionul Anului 2019“ in Rusia. Evenimentul a avut loc pe 3 septembrie, in cadrul celei de-a 19-a ceremonie a decernarii titlului pentru „Cel mai bun vehicul comercial al Anului“.
Dupa succesul international reputat in prima parte a anului, atunci cand a fost ales „Camionul International al anului 2019“ (IToY), Ford Trucks F-MAX a castigat titlul de cel mai bun camion din Rusia.

Titlul a fost acordat de jurnalisti specializati din cadrul mai multor publicatii de transport din Rusia. Ceremonia de decernare a premiului a fost tinuta in cadrul expozitiei de transport COMTRANS 2019 care a avut loc la Moscova intre 3 si 7 septembrie. „Premiul «Camionul Anului» pe care l-am obtinut in Rusia este un alt indicator al puterii noastre potentiale in arena globala. Premiul ITOY arata ca F-MAX a stabilit un nou standard pe piata vehiculelor comerciale. Rusia este o piata mare si provocatoare, iar F-MAX si-a dovedit din nou abilitatile. Suntem increzatori ca F-MAX isi va continua parcursul de succes in toata lumea”, a declarat Serhan Turfan, vicepresedintele Ford Trucks.

Articole similare

Ad