Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TIP Trailer Services achizitioneaza compania canadiana Trailer Wizards

TIP Trailer Services, companie din portofoliul I Squared Capital, a semnat un acord pentru achizitionarea Trailer Wizards Ltd, furnizor principal de servicii de inchiriere de semiremorci in Canada. TIP s-a extins pentru prima data din Europa in Canada in 2016, prin achizitionarea Train Trailer, dar preluarea Trailer Wizards adauga 21 de locatii, peste 400 de angajati si o flota diversificata de peste 23.000 de unitati in Canada. “Aceasta este a doua achizitie majora si un pas cheie in planul nostru de crestere ca furnizor mondial de servicii si inchirieri de semiremorci”, a declarat Adil Rahmathulla, presedintele Consiliului TIP Trailer Services si Managing Partner al I Squared Capital. "Achizitia Trailer Wizards va face din TIP unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de semiremorci din Canada. Mai mult, ne va ajuta la diversificarea amprentei noastre geografice, la extinderea ofertei de servicii si a bazei de clienti."

Bob Fast, presedinte si CEO al TIP Trailer Services, a declarat: „Trailer Wizards este un furnizor de servicii de semiremorci respectat si gestionat in mod exceptional, iar prin integrarea in TIP, compania doreste sa isi creasca nivelul de serviciu pentru angajati, clienti si parteneri." Proprietarul Trailer Wizards., Carl Vanderspek, a adaugat: „in calitate de fondator si proprietar al Trailer Wizards de peste 50 de ani, cred ca, odata cu TIP, am gasit locatia potrivita pentru extinderea solutiilor noastre in viitor.”
In urma tranzactiei, divizia canadiana TIP va avea o flota combinata formata din peste 33.000 de semiremorci, dube frigorice, sasie si configuratii cu platforma si/sau platforme liftante. Compania va avea un personal de peste 500 de angajati, inclusiv aproximativ 300 de mecanici, in cele aproape 30 de locatii din Canada, din Insula Printului Edward pana in Columbia Britanica.
Tranzactia este supusa conditiilor obisnuite de inchidere si aprobarilor de reglementare.

Articole similare

Ad