Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

hyperSTARTUP Awards ofera premii in valoare totala de 12.000 de euro!

Transformarea tehnologica a transportului rutier este in plina desfasurare. Noile solutii IT automatizeaza procesele de zi cu zi si tot mai multe decizii de afaceri se bazeaza pe datele stocate in cloud si procesate instantaneu. Timpul de lucru pe calculator, documentele in Excel si computerele de tip desktop sunt aproape de sfarsit. A venit timpul pentru algoritmi de auto-invatare, tot mai folositi in industria TSL. Dat fiind aceste directii, in cadrul forumului hyperLOG, care se va desfasura in 25 si 25 octombrie la Vienna House Hotel Andel’s, din ?odz (Polonia), se va discuta despre digitalizarea lantului de aprovizionare, o solutie care a transformat o multime de afaceri mari si care acum intra in sectorul logistic. Chiar daca transportatorilor rutieri de marfa s-ar putea sa nu le placa, acestia trebuie sa fie constienti ca oricine ramane in urma – atunci cand vine vorba de tehnologie – poate fi exclus din joc.

Start-up-urile si proiectele inovatoare care pot schimba viitorul logisticii sunt cruciale pentru organizatorii hyperLOG 2019. Ce prezenti vor avea ocazia sa se inspire de la tinerii creativi si sa aleaga cele mai promitatoare proiecte. Branduri precum Seven Senders, Sophy, ProperGate, TNX Logistics, CO3, Instafreight, GoodLoading, Transmetrics, FreightJobs si Wareh vor concura pentru obtinerea statuetei hyperSTARTUP Awards si pentru premii in valoare totala de 12.000 de euro.
Numarul biletelor este limitat la 300 de participanti. Mai aveti insa timp sa va alaturati celor care isi doresc sa influenteze viitorul logisticii. Puteti achizitiona bilete de la adresa: https://www.hyperlog.info/en/buy-ticket/.
Mai multe informatii despre conferinta gasiti la https://www.hyperlog.info/en/

Articole similare

Ad