Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss Romania investeste in peste 150 de angajati intr-un proiect cu finantare europeana

La 25 de ani de la patrunderea pe piata din Romania, Gebrüder Weiss implementeaza un proiect cu finantare europeana, implementat sub titlul „Performanta si inovare prin formare profesionala a angajatilor (Perform – IN)” (cod SMIS 2014+ : 129139), cu o valoare totala de 1.957.106,87 de lei, dintre care 916.233,89 lei reprezinta valoarea cofinantarii Uniunii Europene din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.. Proiectul va fi implementat in perioada 12.08.2019-11.02.2021.

Grupul tinta este format din 177 de angajati ce provin din toata tara, cu accent pe judetele in care Gebrüder Weiss are puncte de lucru: Brasov, Sibiu, Bacau, Cluj, Giurgiu, Constanta, Dolj si Arad.
Obiectivul proiectului este dezvoltarea competitivitatii si inovarii in sectorul prioritar al distributiei, prin facilitarea accesului angajatilor la programe de invatare pe tot parcursul vietii si investitia directa in dezvoltarea competentelor in randul fortei de munca active.
In cadrul acestui proiect, angajatii Gebrüder Weiss vor beneficia de programe de formare si vor dobandi o calificare (pentru stivuitoristi). Totodata, acestia isi vor imbunatati cunostintele, competentele si aptitudinile in domenii precum competente sociale, civice si tehnologia informatiei. De asemenea, compania urmareste cresterea performantelor in plan profesional si imbunatatirea abilitatilor prin programele de imbunatatire procese. „Prin acest proiect vom oferi acces la o succesiune de programe de formare profesionala continua, in vederea imbunatatirii nivelului de cunostinte al angajatilor nostri, oferindu-le totodata si oportunitatea de a se pregati pentru un nivel profesional superior. Colegi din departamente precum Logistica, Transport, Operare Date, Vanzari etc. vor participa la diferite cursuri, pe teme precum competente sociale si civice, competente digitale, imbunatatire procese si altele.”, declara Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss Romania.

Articole similare

Ad