Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert sunt noii chiriasi ai P3 Bucharest A1

P3 a semnat noi contracte de inchiriere cu doua companii de renume, Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert, pentru o suprafata totala inchiriata in parcul P3 Bucharest A1 de 5.000 m2. „Ne bucura faptul ca aceste companii au ales sa-si dezvolte afacerile in parcul nostru logistic. Acest lucru ne demonstreaza inca o data ca P3 Bucharest A1, cu locatia lui excelenta si accesul facil de pe autostrada A1 la km 13, este un parc logistic preferat de brandurile renumite. Ne straduim sa le oferim clientilor nostri experiente de clasa A, atat prin spatiile pe care le inchiriem, cat si prin serviciile oferite. Prin constructia proiectului multifunctional pe care il vom finaliza in Q4 2019 dorim sa venim in intampinarea provocarilor cu forta de munca ale chiriasilor din parc si a nevoilor angajatilor lor. Astfel, parcul nostru logistic va deveni cel mai complex din Bucuresti cu terminal de cale ferata, statie de inalta tensiune, hostel si cantina”, a spus Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania.

Coca-Cola HBC Romania va ocupa un spatiu in depozitul 11, in care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezenta in Romania de peste 27 de ani, are 1.500 de angajati si trei fabrici. Coca-Cola HBC Romania face parte din Coca-Cola HBC Group, unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai The Coca-Cola Company, cu operatiuni in 28 de tari. „Am ales acest parc logistic pentru ca am apreciat facilitatile oferite, ce creeaza un mediu placut pentru echipa noastra. Am apreciat totodata echipamentele de ultima generatie ale spatiului de stocare si, bineinteles, locatia, intrucat accesul usor si rapid este esential pentru a asigura cele mai bune servicii clientilor nostri in ceea ce priveste livrarea vitrinelor frigorifice si reactia rapida in situatii in care este nevoie de suport tehnic. Dincolo de aceste avantaje logistice, ne-am bucurat sa intalnim o echipa de profesionisti, deschisi si flexibili, comunicarea fiind un alt plus al colaborarii dintre cele doua companii“, a spus Jevgeni Rudkovski, Country Supply Chain Manager Coca-Cola HBC Romania.
Depozitul 11 este una dintre cele mai noi cladiri din parc, finalizata in 2017, si dispune de peste 40.000 m2 de spatii de depozitare. Cladirea a fost construita la cele mai inalte standarde internationale de calitate si ofera reduceri ale costurilor operationale prin solutii tehnologice sustenabile.
Mobexpert a inchiriat un spatiu in depozitul 2, care va servi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari, iar clientii vor putea sa isi ridice mobila comandata din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1. Mobexpert detine 26 de hipermagazine si magazine de mobila, opt fabrici si doua platforme logistice moderne si este intre primele douasprezece intreprinderi europene din industria mobilei.
Parcul P3 Bucharest A1 are 380.000 m2 dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren ce permite construirea a inca 100.000 m2 de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 ha in Dragomiresti Vale, unde va fi dezvoltat un nou parc logistic de 80.000 m2, P3 Bucharest NW Ring Road, cu acces direct la noua centura extinsa a Bucurestiului si acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

Articole similare

Ad