Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone anunta noul nume al companiei recent achizitionate din domeniul telematicii: Webfleet Solutions

In urma achizitiei TomTom Telematics de catre Bridgestone Europe (Bridgestone) la 1 aprilie 2019, Bridgestone a anuntat ca numele companiei TomTom Telematics va deveni Webfleet Solutions incepand cu 1 octombrie 2019.
Achizitia TomTom Telematics este initiativa companiei Bridgestone de a-si consolida capacitatile digitale, fiind parte a transformarii sale continue, dintr-un producator de anvelope premium intr-un lider de solutii pentru mobilitate. Noua companie din cadrul Bridgestone este furnizorul principal de solutii pentru flote din Europa, o industrie in continua crestere.

Achizitia a consolidat amprenta Bridgestone in domeniul solutiilor bazate pe date, care fac operatiunile unei flote mai eficace si mai eficiente. Acum, Webfleet Solutions – nume inspirat de principala sa platforma de solutii WEBFLEET, care ofera de 20 de ani o telematica de calitate superioara pentru flote – reflecta initiativa Bridgestone de a oferi o gama extinsa de solutii de mobilitate digitala si flote pentru clientii sai si de a-si consolida o pozitie globala de conducere. Afacerea EMEA serveste acum peste 1,2 milioane de vehicule cu abonamente de mobilitate si solutii de flota. „Cand am achizitionat Webfleet Solutions, am creat o baza centrala de solutii pentru flote. Impreuna avem toate capacitatile de a fi lideri intr-o zona de mobilitate incredibil de interesanta, inovatoare si aflata intr-o crestere rapida si continua. Avem ambitia, infrastructura si resursele, datele si ideile si avem oamenii si cunostintele lor de neegalat. Deoarece noile lumi ale mobilitatii conectate si autonome devin rapid o realitate, atat Bridgestone, cat si Webfleet Solutions vor asigura clientii de faptul ca se pot bucura de fiecare beneficiu al acestei noi ere", a spus Paolo Ferrari, CEO & Presedinte Bridgestone EMEA.

Articole similare

Ad