Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben Group deschide un nou depozit in Bulgaria

La inceputul lui noiembrie, grupul Raben a deschis primul depozit in capitala Bulgariei – Sofia. Decizia de a se extinde pe aceasta piata este un alt pas in strategia internationala a companiei si ofera oportunitati suplimentare de dezvoltare in partea de sud-est a Europei.
Industriiile aflate in plina expansiune aici sunt auto, chimica, textila si alimentar, iar 69 din totalul exporturilor din aceasta tara se realizeaza in UE, dintre care 15% merg in Germania, 9% in Italia si 9% in Romania, iar exporturile in Turcia reprezinta 8%. In ceea ce priveste importurile, 64% provin din statele membre ale UE (12% din Germania, 8% din Italia si 7% din Romania).

Acesta este motivul pentru care lansarea Raben Logistics Bulgaria a fost urmatoarea etapa in implementarea strategiei Grupului in Europa. „Prezenta noastra in Bulgaria ne ofera posibilitatea de a face o punte de legatura intre Grupul Raben si partea de sud-est a Europei. Turcia, Grecia si tarile balcanice au o prezenta solida pe hartile comerciale ale Bulgariei, ceea ce ne va ajuta sa contribuim la dezvoltarea viitoare a afacerii noastre. Din noiembrie, activam pe aceasta piata prin HUB international din Sofia, oferind legaturi directe, zilnice, cu o retea partenera de 6 depozite in intreaga tara, care angajeaza un total de 200 oameni calificati.“, a declarat Tomasz Nie?wicki, directorul Regiunii CEE la Grupul Raben.”
Raben Logistics Bulgaria intentioneaza sa implementeze conexiuni internationale majore cu tari precum: Germania, Romania, Italia, Polonia sau Ungaria, unde Grupul are deja propriile unitati de afaceri. Compania bulgara doreste sa se concentreze pe deservirea clientilor din industria auto, chimica, textila si de prelucrare a produselor alimentare.
Prin deschiderea unei sucursale in Bulgaria, Grupul Raben a adaugat a 13-a piata pe harta sa europeana. Compania are peste 130 de depozite in urmatoarele tari: Cehia, Olanda, Germania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Romania, Italia si, de asemenea, Bulgaria din noiembrie 2019.

Articole similare

Ad