Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile Actros si Arocs se afla in turneu prin Romania

Noul Actros, lansat de Daimler anul trecut la Berlin, dar si noul Arocs destinat transportului in constructii, vor ajunge in Arad, Sebes, Bucuresti si Suceava, intre 21 septembrie – 12 octombrie. Sesiunile de test-drive cu noul Actros si prezentarile statice se vor desfasura timp de doua zile in fiecare locatie, in prezenta instructorilor TruckTraining si a reprezentantilor de vanzari Mercedes-Benz Romania.

Participantii vor avea ocazia sa descopere inovatiile noilor modele, sa primeasca informatii despre serviciile de telematica si post-vanzare oferite de Mercedes-Benz Trucks si sa testeze cele mai inteligente camioane din lume in prezenta instructorilor TruckTraining, care vor oferi sfaturi despre modul de operare eficienta al celor doua autovehicule. Totodata, in locatii vor fi prezenti reprezentanti ai Mercedes-Benz Financial Services pentru consiliere referitor la optiunile de finantare. „Noile Actros si Arocs imbina inovatia si tehnologia pentru a desavarsi experienta de utilizator a soferilor si, in acelasi timp, pentru a satisface asteptarile proprietarilor in ce priveste costurile totale reduse si nivelurile inalte de siguranta. In acest turneu avem oportunitatea de a le demonstra clientilor din Romania ca noile modele reprezinta viitorul autovehiculelor comerciale de transport pe distante lungi, respectiv constructii”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses in cadrul Mercedes-Benz Romania.
Noua generatie Actros, camion emblematic al Mercedes-Benz Trucks, ofera o gama generoasa de sisteme de asistenta, printre care se numara Active Drive Assist – sistemul ce ii ofera soferului posibilitatea conducerii semi-autonome la orice viteza; MirrorCam – ce aduce o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste vizibilitatea in oglinzi – inlocuite cu camere video si display-uri interioare, aerodinamica, siguranta si manevrarea autovehiculului; Active Brake Assist 5 – cel mai avansat sistem de asistenta la franare din lume, ce recunoaste vehiculele, obstacolele, dar si pietonii aflati in miscare sau stationari in fata camionului si franeaza pana la oprirea completa a camionului, evitand impactul; Multimedia Cockpit – ce ofera soferilor usurinta in utilizare si confort la citirea afisajelor; Traffic Sign Assist – ce asista soferul in respectarea regulilor rutiere; Stability Control Assist pentru semiremorci si remorci, precum si Highbeam Assist. Noile imbunatatiri tehnologice asigura, de asemenea, o reducere a consumului de pana la 5% pe drumurile nationale si cu pana la 3% pe autostrazi, fata de performantele deja economice ale modelelor anterioare.
Aceste noi caracteristici inovatoare sunt disponibile si pentru camionul pentru constructii Arocs. De exemplu, fiecare Arocs beneficiaza de Predictive Powertrain Control imbunatatit, ca dotare standard, crescandu-i astfel eficienta, mai ales in cazul traficului in constructii, cu dese opriri scurte.
Noile Actros si Arocs beneficiaza acum si de Mercedes-Benz Truck App Portal, o platforma deschisa pentru utilizarea aplicatiilor, care poate fi folosita pentru intreaga flota a clientului, inclusiv pentru modele de la alti producatori. „Asteptam cat mai multi doritori sa urce la bord si chiar sa conduca noile camioane, pentru ca experienta la volan este cu totul alta decat atunci cand citim despre inovatiile noului Actros. Este camionul cu cel mai ridicat nivel de digitalizare, iar sistemele imbunatatite de asistenta sporesc atat eficienta, cat si siguranta camionului si a soferului. Sa nu uitam de Uptime, serviciul prin care disponibilitatea camionului este la cel mai inalt nivel, Fleetboard si desigur intregul pachet de servicii post-vanzare, impreuna cu ofertele atractive de finantare ale partenerului nostru Mercedes-Benz Financial Services. Cu alte cuvinte, intreaga echipa Mercedes-Benz Trucks Romania porneste in turneu si isi asteapta clientii in cele patru locatii”, a declarat Catalin Barbur, Sales Manager Trucks in cadrul Mercedes-Benz Romania.
Pana in prezent, in Romania, au fost livrate deja 50 de camioane din noua generatie Actros, iar alte zeci de unitati sunt in productie sau in curs de livrare.

Articole similare

Ad