Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL isi imbogateste flota cu 700 de autotractoare Volvo noi

DHL Supply Chain a preluat 700 de vehicule Volvo noi, din care 550 Volvo FH. Livrarea marcheaza inceputul unui nou parteneriat strategic intre gigantul logistic – parte a Grupului Deutsche Post DHL – si Volvo Trucks.
Incluse in investitii anuntate luna trecuta de 90 de milioane de lire sterline in flota din Marea Britanie, noile vehicule corespund celui mai recent regulament Euro-6 Step D privind eficienta consumului de combustibil, stabilit de legislatia UE, care ofera in acelasi timp si cel mai nou sistem Volvo I-See care utilizeaza tehnologia bazata pe harta.

„Este un nou pas in angajamentul nostru de a reduce emisiile legate de logistica la zero pana in 2050. In ciuda conditiilor economice incerte, cererea clientilor ramane puternica, astfel incat continuam sa investim in afacerile noastre si in oamenii nostri. Parteneriatul cu Volvo va oferi o valoare adaugata semnificativa atat clientilor, cat si soferilor nostri, noile vehicule urmand sa imbunatateasca eficienta operationala si sa reduca emisiile de carbon. In acelasi timp, sustinem si dezvoltarea lanturilor de aprovizionare ale clientilor nostri”, a declarat José Nava, CEO DHL Supply Chain UKI.

Articole similare

Ad