Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Still a lansat noua gama de stivuitoare electrice RX 60-25/35

Cu o acceleratie record si cu o viteza de pana la 21 km/ora precum si viteze imbunatatite de ridicare si de coborare, RX 60 stabileste noile standarde din clasa de greutate 2,5 pana la 3,5 tone. Noul concept de actionare cu doua motoare puternice, care sunt oferite in doua clase de performanta, precum si racire activa si curse scurte pentru transferul puterii, asigura durate scurte de reactie si o putere maxima de tractiune deja de la prima rotire. RX 60-25/35 impresioneaza performanta, disponibilitate si ergonomie. Still are diferite posibilitati optionale pentru cabina si pentru pupitrul de comanda al stivuitorului care ofera soferului confort maxim pentru o munca fara efort.

RX 60 este dotat pentru sarcini pretentioase si ofera multiple posibilitati de utilizare: incarcare/descarcare laterala a camioanelor, transportul orizontal al sarcinilor, stivuirea cu inaltimi de ridicare de pana la 7.390mm, precum si pentru transport si punere la dispozitie. „Cu gama noua de stivuitoare electrice RX 60-25/35, STILL stabileste noile standarde pentru mobilitatea electrica din domeniul stivuitoarelor. Am reusit prin intermediul tehnologiilor cu eficienta energetica sa dezvoltam un stivuitor electric pentru uz interior si exterior pentru sarcini de pana la 3,5 t, cu o performanta si o agilitate extrem de ridicate. Astfel incurajam trendul pentru stivuitoare electrice fara emisii si ne sustinem clientii sa isi transpuna strategiile de Green Logistics si sa isi indeplineasca obiectivele de sustenabilitate. Datorita valorilor noi de performanta oferite de gama RX 60-25/35 pe care o producem aici in Hamburg, nu mai exista niciun motiv sa nu conduci un stivuitor electric”, explica Thomas A. Fischer, CSO STILL.
In cadrul gamei, clientii pot alege din sapte modele cu versiunile cadru standard si lung, precum si cadru de ridicare tele/niho- si triplu. Exista si varianta cu punctul de greutate al sarcinii de 600 mm si cu o capacitate portanta mai ridicata pe care Still o ofera pentru transportul paletilor pe directie longitudinala precum si pentru greutati mari sau pentru utilizarea cu echipamentul suplimentar.
Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Logistica.

Articole similare