Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Transit Custom si Tourneo Custom PHEV au fost lansate in productie

Ford anunta demararea productiei noilor modele Ford Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) si Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV), ambele modele urmand sa fie comercializate in Europa de la sfarsitul anului curent.
Noul Ford Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV), de ultima generatie, este echipat cu un grup motopropulsor ce poate fi incarcat la retea, functionand numai cu energie electrica in deplasarile mai scurte, de maximum 56 km. Motorul EcoBoost de 1,0 litri, multipremiat, mareste suplimentar eficienta, chiar si la deplasari mai lungi, lucrand impreuna cu franarea regenerativa pentru a reincarca bateria. Iar odata ce este suficient incarcata, se poate trece din nou numai pe electricitate, fapt care duce la economii de bani si la reducerea poluarii. Distanta parcursa astfel poate depasi 500 km. Bateria, care beneficiaza de o garantie de 8 ani sau 160.000 km, poate fi incarcata complet in 4,3 ore de la un incarcator domestic de 230 V si 10 A sau in 2,7 ore utilizand un incarcator comercial Tip 2, de 16 A.

Cu pana la 6 m3 de spatiu de incarcare, furgoneta poate transporta fara efort o sarcina utila de pana la 1.130 kg. Avand cea mai larga deschidere a usii laterale de incarcare dintre toate vehiculele din clasa sa, noul Transit Custom Plug-In Hybrid se potriveste perfect pentru mutarea marfurilor prin oras intr-un mod cat mai eficient.
Cu cele 8 locuri disponibile, noul Tourneo Custom PHEV este ideal pentru shuttle in orase. Acesta este echipat in varianta standard cu modem FordPass, aer conditionat in partea frontala, control al climei in spate, dar si cu parbriz Quickclear.
In prezent, 20 de vehicule se afla in teste de operare in conditii reale in Londra, pentru 12 luni, fiind implicate in activitati la Aeroportul Heathrow, Sky, Vodafone sau Met Police. De asemenea, noile modele vor fi testate si in Cologne si Valencia.

Articole similare

Ad