Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta

Incepand de astazi, 26.09.2019, CNAIR pune in functiune 6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, prin intermediul carora vor fi inregistrate vehiculele care circula fara achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), in vederea sanctionarii cu amenda contraventionala, conform legii. Noile punctele de control sunt amplasate in zonele de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Magurele, Foeni, Moravita, Jimbolia si Vama Veche si fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic detinut de CNAIR.

Numarul total de puncta fixe de control rovinieta ajunge astfel la 92 pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi.
CNAIR solicita conducatorilor auto sa verifice valabilitatea rovinietei inainte de a utiliza reteaua de drumuri nationale si autostrazi. Acest lucru poate fi facut pe portalurile web www.cnadnr.ro (sectiunea Verificare Rovinieta) si www.erovinieta.ro, un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare).
CNAIR SA

Articole similare

Ad