Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Situatia Rovanei Plumb, evaluata luni de Comisia JURI

Comisia pentru Afaceri Judiciare din Parlamentul European se va intruni luni in sedinta extraordinara pentru a evalua conflictul de interese real sau potential al candidatilor Romaniei si Ungariei pentru functia de comisar european, respectiv Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi.
Comisia JURI a fost convocata in sedinta extraordinara, luni, 30 septembrie, incepand cu ora 10:30, pentru a discuta despre conflictul de interese al candidatilor Romaniei si Ungariei pentru functia de comisar european, respectiv Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, scrie Mediafax, care citeaza surse europene.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, in Comisia JURI a PE, potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan. Care a anuntat pe Facebook ca situatia europarlamentarului roman propus de Viorica Dancila a fost analizata de Comisia JURI si s-a decis ca exista un conflict de interese cu privire la imprumutul de 800.000 de lei al Rovanei Plumb de la doamna Elena Loghin. Astfel Comisia JURI a decis sa informeze Comisia Europeana oficial, prin intermediul unei scrisori. Decizia a venit la vot, cu 20 de voturi pentru si zero impotriva, a spus Muresan.

Articole similare

Ad