Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks intra pe piata vestica! F-MAX se vinde in Spania si Portugalia

Ford Trucks face inca un pas in expansiunea globala si deschide primele centre de distributie catre Europa de Vest, mai precis in Peninsula Iberica, in Portugalia si Spania. Reteaua se va extinde pana in 2021 cu inca patru orase mari in Portugalia, in timp ce in Spania va ajunge la 20 de locatii in urmatorii doi ani.
Cu aproape 60 de ani de experienta in productia de camioane, Ford Trucks isi stabileste acum obiective si mai mari in expansiunea globala, extinzandu-si reteaua de distributie catre Europa de Vest, largind astfel aria de acoperire a zonelor acoperite deja, respectiv Orientul Mijlociu, Africa, Europa Centrala si de Est. Asta pentru ca a inaugurat recent primele parteneriat in Portugalia si Spania. Oficialii Ford Trucks au explicat faptul ca strategia prevedea ca aceasta lansare sa aiba loc anul viitor, in 2020, dar faptul ca F-MAX a primit premiul international pentru Camionul Anului 2019 (ITOY), ceea ce a insemnat un interes crescut din partea dealerilor, a dus la o devansare cu cateva luni.


In Portugalia, camioanele F-MAX se vor gasi in cadrul retelei Oneshop, iar planul include dezvoltarea retelei de distributie in urmatorii doi ani in alte patru mari orase, Porto, Leira, Algarve si Viseu. In Spania, parteneriatul a fost semnat cu F-Trucks Automotive Hispania, un conglomerat de trei companii locale, cu experienta in vanzarea de camioane inca din 1962, fiecare dintre cei trei parteneri, individual sau impreuna, atingand culmile succesului. Momentan, reteaua spaniola a Ford Trucks cuprinde noua locatii, Madrid fiind centrul de operatiuni, si are peste 150 de angajati. Expansiunea va continua in 2020 cu alte sase locatii, in timp ce in 2021 vor fi deschise alte cinci noi centre de distributie si service, pentru un total de 20 de locatii. De ce Peninsula Iberica? Compania a facut un studiu pe tema dezvoltarii in urma caruia s-a constatat ca aceasta zona este cea mai buna pentru a fi punctul de plecare in expansiunea vestica, fiind punctul de legatura intre Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Cu Spania si Portugalia, Ford Trucks isi extinde prezenta globala in 44 de tari – urmeaza Italia pana la finalul anului – in timp ce cifra va fi aproape dubla – 80 de tari – pana in 2023.

Articole similare

Ad