Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi schimbari la conducerea P3 Logistics Parks

P3 Logistics Parks (“P3”) anunta numirea lui Tim Beaudin in functia de CEO. Din martie 2018 pana in prezent, Beaudin a ocupat functia de Chairman of the Board al P3. Incepand cu data de 1 octombrie functia lui anterioara a fost preluata de Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.
Beaudin preia conducerea P3, investitor si dezvoltator de proprietati logistice, activ in Europa de aproape doua decenii, cu dorinta de a consolida succesul companiei si pentru a sustine echipa de conducere a P3 in dezvoltarea si implementarea planurilor de expansiune.

„In opinia mea comertul electronic va ramane in continuare un catalizator important in sectorul nostru de activitate si vom continua sa prospectam piata si sa identificam noi oportunitati de dezvoltare, concentrandu-ne pe fructificarea proprietatilor din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 in planurile si demersurile care tin de expansiunea companiei si ma voi asigura ca P3 va fi bine pozitionata pe piata de profil, o pozitie care sa genereze cresteri in ceea ce priveste capitalul de imagine si activitatea comerciala a companiei”, a declarat Tim Beaudin, CEO-ul P3.
„GIC este increzator ca P3 va beneficia de experienta relevanta pe care Tim o are in aceasta arie a industriei si, bineinteles, de experienta sa institutionala. In plus, el va fi sustinut de o echipa de conducere puternica care beneficiaza de vaste cunostinte despre piata si care gestioneaza, totodata, o serie de contacte relevante, avand acces si la multiple canale de relationare si comunicare. Aceste schimbari paveaza drumul catre evolutie si catre o noua etapa de crestere in zona de business pentru P3, in Europa”, a punctat si Lee Kok Sun, Director Investitii GIC Real Estate.
P3 anunta, de asemenea, promovarea interna a lui Jean-Luc Saporito si a lui David Marquina in rolul de co-Chief Development Officer(CDO). In noul lor mandat, cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operatiunilor P3 in toata Europa, sprijinindu-l pe Tim Beaudin.
 

Schimbarile la nivel de conducere nu vor afecta in niciun fel strategia si planurile de dezvoltare a P3, strategie care a fost implementata cu succes pe parcursul ultimilor anilor. P3 isi pastreaza, in continuare, obiectivul de a dezvolta si gestiona, pe termen lung, proprietati logistice in Europa, avand acces neconditionat la capital stabil, detinut in totalitate de GIC, Fondul Suveran al statului Singapore. De la momentul achizitiei sale de catre GIC in decembrie 2016, P3 si-a extins portofoliul la 4.3 milioane m² de spatii logistice premium si detine terenuri disponibile pentru dezvoltarea a peste 1,1 milioane m². La nivel de organizatie, P3 are o echipa consolidata compusa din peste 150 de experti in domeniul imobiliar, in 11 tari europene.

Articole similare

Ad