Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a sarbatorit 25 de ani de prezenta pe piata din Romania in noul terminal logistic din CTPark Bucharest West

Alaturi de clienti, parteneri externi si oficialitati locale DB Schenker a organizat festivitatea de deschidere oficiala a noului sau terminal logistic Clasa A, cu suprafata de 21.000 m2. Noul terminal, dedicat operatiunilor de logistica si transport in regim de grupaj este localizat in CTPark Bucharest West (CTP), la km 23 al autostrazii A1.
In cadrul aceleiasi ceremoni, DB Schenker a celebrat 25 de ani de activitate pe piata din Romania.

Noul terminal, reprezentand o investitie de aproximativ 6,5 milioane de euro, este o unitate Build-to-Suit, dezvoltat de CTP in conformitate cu cele mai inalte standarde tehnice si de calitate in ceea ce priveste constructia de spatii industriale si logistice premium.
Cu o suprafata totala de 21.000 m2, noul terminal aduce numeroase beneficii partenerilor companiei in termeni de calitate, inovatie si valoare adaugata.
Suprafata de depozitare in noul terminal este impartita in trei module: ADR, temperatura controlata si temperatura ambientala. Astfel, DB Schenker poate furniza servicii logistice la standardele solicitate de partenerii sai si impuse de industriile diverse din care acestia fac parte, si poate asimila viitoarele cresteri de volume.
Noua locatie de cross-dock permite o consolidare mai buna a transporturilor de la diferiti parteneri, reduce numarul de manipulari necesare, si, implicit, timpul
alocat manipularii partidelor de marfa. Astfel, intregul lant de distributie va fi optimizat si va exista o crestere a productivitatii si eficientei livrarilor. „Ne-am luat angajamentul de a ne imbunatati permanent serviciile si de a crea sinergii intre produsele si terminalele noastre pentru a putea oferi partenerilor nostri solutii logistice complexe si eficiente” a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker in Romania.
Pentru a asigura un mai bun management al securitatii si pentru a creste eficienta operationala, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de inalta performanta, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei de transport.
Sistemul CCTV utilizeaza analiza inteligenta a imaginii care va permite furnizorului de servicii logistice sa inregistreze traseul complet al tuturor marfurilor in zona de cross-dock, pana la predarea acestora catre transportator, facilitand astfel investigarea si solutionarea rapida si eficienta a anumitor cereri de daune.

Articole similare

Ad