Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks introduce Flexi-Gold, un contract nou si flexibil de service

Volvo Trucks anunta introducerea unui nou contract de service, Flexi-Gold, bazat pe gradul de utilizare al camionului. Astfel, taxele lunare, defalcate in parti fixe si variabile, se bazeaza pe kilometrajul efectiv realizat, ceea ce inseamna ca transportatorii au o mai mare flexibilitate in a-si adapta operatiunile la conditiile de piata si la cerere. „Multe companii de transport incheie contracte pe termen scurt cu clientii lor sau opereaza pe piete imprevizibile si fluctuante. Acestea manifesta nevoia de o mai mare flexibilitate atunci cand vine vorba de incheierea unor contracte de service. Dispunem, acum, de tehnologia necesara pentru a face posibile solutiile dinamice si conectate precum aceasta”, declara Thomas Niemeijer, Business Development Manager, Contracte de service, Volvo Trucks.

Contractul Volvo Flexi-Gold a putut fi implementat datorita progresului serviciilor telematice, care permit vehiculelor sa comunice catre Volvo Trucks kilometrajul in timp real. Contractul acesta le ofera clientilor o fereastra de flexibilitate de 40%, unde kilometrajul anual poate depasi sau poate ramane sub kilometrajul stabilit cu 20%, in ambele sensuri. Fiecare factura lunara se bazeaza pe kilometrajul efectiv al acelei luni, fara facturare sau documente suplimentare pentru depasirea kilometrajului, emise la sfarsitul anului (in intervalul de flexibilitate). Acest aspect este util mai ales pentru clientii care se confrunta cu schimbari de sezon si cu o cerere fluctuanta. „Cu cat conduceti mai putin, cu atat platiti mai putin si viceversa. Contractul Volvo Flexi-Gold ofera aceeasi acoperire si aceeasi disponibilitate ca in cazul contractului Volvo Gold, la acelasi cost previzibil, insa cu mai multa flexibilitate pentru a se adapta nevoilor dinamice ale afacerilor”, spune Thomas Niemeijer.
Contractul Volvo Gold este cel mai cuprinzator contract de service Volvo Trucks si cuprinde intretinerea preventiva, planificarea serviciilor conectate, precum si toate reparatiile aduse autocamioanelor.
„Dezvoltarea rapida a serviciilor conectate le ofera transportatorilor modalitati complet noi de a creste disponibilitatea vehiculului si de a optimiza utilizarea acestuia. Adaugand flexibilitate la modalitatea de plata, conferim o noua dimensiune ofertei noastre de servicii”, spune Anna Müller, Vicepresedinte, Service Market & Retail, Volvo Trucks Europa.

Articole similare

Ad