Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romanii au cumparat cu 30% mai multa mobila toamna aceasta

Potrivit unui comunicat Vivre, vanzarile online pentru categoria de mobila au crescut cu 30% toamna aceasta fata de valoarea inregistrata anul precedent. Din totalul produselor care au ajuns in casele romanilor anul acesta, 40% au fost articole de mobilier, 20% textile, 10% decoratiuni de interior, 8% corpuri de iluminat, 10% articole lifestyle, 12% accesorii pentru bucatarie si baie. Pornind de la deschiderea consumatorilor de a comanda online, dublata de interesul in crestere pentru designul interior, Vivre lanseaza pe 22 octombrie campania „The Great Sale“ cu reduceri de pana la 70% la mii de produse.

Daca acum cativa ani consumatorii romani erau reticenti la achizitionarea mobilierului online si cumparau in special decoratiuni, in prezent cererea pentru piese mari de mobilier este in crestere. Numarul de comenzi online a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor retailer-ului online de home & deco. Dintre cele 9 piete in care compania activeaza, Romania genereaza aproximativ 30% din totalul vanzarilor Vivre. „In aceasta toamna, valoarea medie a cosul de cumparaturi a ajuns la o valoare de 105 euro. Printre cele mai populare categorii se numara mobilierul, textilele si corpurile de iluminat. Pentru sezonul de varf am negociat conditii speciale cu furnizori din tari precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, si am imbunatatit pricing-ul la produsele care au performat cel mai bine”, a declarat Andrei Stanescu, Chief Commercial Officer Vivre.
Intre 22 si 28 octombrie va fi disponibila pe Vivre.ro campania „The Great Sale“ cu reduceri de pana la 70% la mii de produse, precum: canapele extensibile de la 1.059 lei, scaune de bucatarie de la 109 lei, covoare de la 49 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 109 lei, cosmetice de la 79 lei, dar si seturi de bijuterii de la 159 lei. Campania va fi disponibila simultan in toate cele 9 tari in care Vivre este prezent: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.
Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Fondat in Romania in 2012, Vivre are o oferta permanenta de peste 200.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3,5 milioane de comenzi livrate cu succes.
Promisiunea pe care Vivre o respecta inca de la lansare este aceea de a pune la dispozitia clientilor destinatia online unde acestia pot gasi mobila si accesorii potrivite personalitatii lor, platforma functionand ca un curator de home decor.

Articole similare

Ad