Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gefco si ArtiShock lanseaza o aplicatie de realitate augmentata pentru a creste productivitatea lantului de distributie

Gefco a dezvoltat un parteneriat cu ArtiShock pentru a dezvolta o noua aplicatie inovatoare de realitate augmentata (RA). „Initiativa Gefco RA“ este o noua solutie ce va fi folosita pentru divizia de expediere de marfuri a Gefco, care imbunatateste controlul de calitate si creste productivitatea in procesul de distributie a pachetelor pentru care precizia si eficienta sunt cele mai importante.
Initiativa Gefco RA functioneaza cu setul de casti Microsoft HoloLens si permite angajatilor din depozitele Gefco sa interactioneze cu informatii digitale spatiale, precum manuale de utilizare si protocoale de lucru. Aplicatia este personalizata pentru a imbunatati controlul calitatii si economiseste timp important din procesul de impachetare, in special pentru medicamente vitale.
Aplicatia a fost dezvoltata in mai putin de un an printr-un parteneriat indelungat alaturi de ArtiShock, o companie din Olanda si liderul de proiect din partea Gefco, Omar van Geest, director pentru dezvoltare logistica. Ideea a inceput in Fabrica de Inovatie Gefco, incubatorul intern Gefco, care identifica si faciliteaza idei ce pot fi transformate in solutii de crestere a business-ului. 
Initiativa Gefco RA se bucura deja de succes in cadrul primei implementari la depozitul Gefco Schiphol, iar unele scenarii au avut ca si rezultat o productivitate crescuta cu 50% si un numar de beneficii indirecte, cum ar fi mai putin timp necesar pentru formarea angajatilor.
In continuarea fazei pilot de „,motivare a conceptului“’, Gefco intentioneaza sa extinda solutia la nivelul intregii retele pentru a explora si alte facilitati care pot sa sustina eficienta si calitatea pentru clientii sai din toate industriile si in special al celor din industria auto. „Procesul de ambalare este absolut vital pentru divizia de expediere marfuri de la Gefco, mai ales pentru medicamentele esentiale pe care le distribuim pe calea aerului in toata lumea pentru clientii nostri. Asta presupune o ambalare speciala cu instructiuni de urmat intocmai pentru a garanta integritatea produsului. Initiativa Gefco RA va sta la baza acestui proces, cu o productivitate marite, erori minime si un proces de pregatire a angajatilor mai bun. Suntem pregatiti sa exploram metode noi de a folosi acest produs si sa ne continuam relatia de parteneriat cu Artishock.“, a spus Karin van den Brekel, Coordonator Global pentru Life Sciences si Healthcare de la Gefco.

Articole similare

Ad