Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser castiga IMD Global Family Business Award 2019

IMD Business School, o scoala de afaceri la nivel mondial de top, cu sediul in Lausanne, Elvetia, a acordat companiei Dachser premiul IMD Global Family Business. In numele companiei si a familiei fondatoare, Bernhard Simon, CEO al Dachser, si Birgit Kastner-Simon, Corporate Director Corporate Marketing, au acceptat premiul la cel de-al 30-lea Summit – Family Business Network International (FBN-I) din Udaipur, India. Dachser este recunoscut de IMD pentru structurile sale clare de leadership combinate cu excelenta operationala si accentul pus asupra calitatii.
Oferit inca din 1996, premiul recunoaste companiile de familie mari, globale, care se intind pe mai multe generatii si care sunt un exemplu in impletirea intereselor familiale si de afaceri, combinand traditia si inovatia cu obligatiile responsabilitate sociala corporativa. 
Castigatorul premiului a fost selectat de un grup de experti independenti. „Dachser este o companie de familie care a adoptat cu succes un sistem complet de leadership care echilibreaza influentele familiei cu cele ale companiei”, a comentat presedintele IMD, Jean-François Manzoni. „Succesul Dachser este o dovada ca trei generatii au reusit sa construiasca una dintre cele mai durabile afaceri de familie oriunde in lume.”
IMD a recunoscut Dachser pentru structurile sale puternice de leadership combinate cu excelenta operationala si accentul pus asupra calitatii. Dachser a ramas fidel afacerii sale de baza si continua sa iasa in evidenta prin valori puternice, crestere sustinuta si o raza de actiune cu adevarat globala. De asemenea, a acordat o importanta semnificativa inovarii si durabilitatii in domenii precum economia, ecologia si societate. „Calitatea este intotdeauna oferita de oameni. Acesta este motivul pentru care ne straduim in mod constant sa mentinem un echilibru armonios intre cresterea globala, pe de o parte si, pe de alta parte, sistemul de valori si umanitatea specifica unei companii de familie“, explica Bernhard Simon, CEO Dachser SE. „IMD Global Family Business Award este un semn ca suntem pe drumul cel bun. Succesul companiei se bazeaza pe o misiune clar definita si valori puternice pe care le traim in fiecare zi. Acest lucru asigura ca toata lumea este capabila sa inteleaga strategia noastra pe termen lung si ofera companiei pe o pozitie sigura pentru generatiile viitoare. Inca un motiv pentru care acest premiu este foarte important pentru mine. "
Dachser, companie de familie cu sediul in Kempten, Germania, ofera servicii logistice complete in domeniul transportului si depozitarii, precum si servicii specifice adaptate cerintelor clientilor, segmentate in doua divizii: Dachser Air & Sea Logistics (pentru transporturi aeriene si navale) si Dachser Road Logistics (pentru transporturi rutiere). Multumita celor aproximativ 30,609 angajati in 399 locatii din lume, compania a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de 5.6 miliarde EUR. Furnizorul de servicii logistice a numarat in acelasi an, 83.7 milioane livrari marfuri, cantarind 41.3 milioane tone. Dachser este astazi reprezentat in 44 de tari.

Articole similare

Ad