Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romania, motor de crestere pentru WDP

Romania ramane un motor de crestere pentru dezvoltatorul logistic WDP, care se asteapta ca tara noastra sa genereze o crestere a randamentului brut initial de 8,3%, mai mare decat cel din vestul Europei (6,2%), pentru un total de aproximativ 7,2%.
Proiectele in curs de dezvoltare ale companiei belgiene au o suprafata de circa 662.000 m2 si o valoare de investitii de circa 477 de milioane de euro. Mai mult de jumatate (354.700 mp) dintre acestea se afla in Romania si insumeaza o investitie totala de circa 202 milioane de euro. WDP continua sa investeasca in piata romaneasca, avand in plan realizarea unui depozit nou de cca. 10.000 m2 pentru producatorul de roti Alcar in Stefanestii de Jos, cu termen de livrare prevazut pentru al treilea trimestru al anului 2020, la un buget de investitii de aprox. 5 milioane de euro.

Alcar va inchiria depozitul pe un termen de cinci ani. Tot aici WDP va realiza un depozit de 2.000 m2 pentru Aggreko, lider mondial in domeniul echipamentelor pentru producerea temporara de energie electrica, incalzire, racire si dezumidificare. Dupa finalizare (programata pentru primul trimestru 2020), Aggreko va inchiria site-ul pe o perioada de zece ani. Bugetul WDP se ridica la aprox. 2 milioane de euro pentru WDP. O a treia investitie in aceeasi locatie, Stefanestii de Jos, se deruleaza pentru compania Lecom, specializata in echipamente de birou, si are ca termen de livrare al doilea trimestru al anului viitor, cu o valoare a investitiei de 1 milion de euro. Compania va semna un contract de inchiriere pe o perioada de 10 ani.

Articole similare

Ad