Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco arata in premiera S-Way la Gala Tranzit

Iveco Romania lanseaza S-Way in premiera la Cluj-Napoca, pe 1 noiembrie, cu ocazia Galei Tranzit.
Ceremonia de dezvaluire a noii generatii de camioane grele Iveco va avea loc la 13:30 la standul exterior al Iveco Romania din fata Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, inainte de deschiderea conferintei Tranzit.

Noua gama Way este punctul culminant al unui ciclu de inovatii care a dus la lansarea S-Way, care, potrivit reprezentantilor Iveco, consuma cu 11% mai putin decat modelul anterior si constituie prima solutie adevarata de transport pe distante lungi ce foloseste gazul natural – si a familiei X-Way pentru misiuni usoare off-road. Daca propulsia, transmisia si trenul de rulare au tot fost imbunatatite in ultimii ani, datorita legislatiei stricte cu privire la emisiile de noxe, particule si CO2, noutatile S-Way vin pe partea de design exterior si interior, unde dimensiunile au fost largite si s-au adaugat sisteme de asistenta menite sa creasca confortul soferului atat la drum, cat si in perioadele de odihna.
Noua generatie de camioane grele Iveco vine cu o noua strategie de vanzari, centrata pe solutii si servicii croite pe nevoile clientilor, si cu o noua structura de dealeri si centre de service autorizata. Mai multe detalii despre noua srategie a Iveco in Romania puteti afla cu ocazia ExpoTranzit sau in editia urmatoare a revistei Tranzit.

Articole similare

Ad