Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Alexander si Vos Logistics Cargo – castigatorii premiilor I

Vineri, 1 noiembrie, revista Tranzit a premiat cei mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania.
Marele premiu la categoria „cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc” a fost acordat inca o data companiei aradene International Alexander, care a obtinut anul trecut cel mai mare profit din exploatare, inaintea Dianthus Company si Vio Transgrup, ocupantele locurilor al doilea si respectiv al treilea. Foarte bine s-a situat si o alta firma aradeana, Filip SRL, care a ocupat locul al patrulea din punct de vedere al acestui indicator de performanta.

EBITDA ridicat au avut si Dolo Trans Olimp si International Lazar Company, alte doua firme premiate cu regularitate pana acum de revista Tranzit, care anul acesta au castigat doar mentiune de finalist, ca urmare a veniturilor mari obtinute din alte activitati.
Printre firmele finaliste din acest an la premiile de eficienta Tranzit s-au mai numarat Com Divers Auto Ro (luat in calcul impreuna cu cifrele consolidate de la Com Divers Logistics), Dumagas Transport, Dunca Expeditii, Ravitex si Total NSA.
Anul acesta, analiza efectuata de revista Tranzit pentru desemnarea castigatorilor s-a bazat si pe informatii si evaluari efectuate de Coface.

Articole similare

Ad