Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone Cool are acum in standard sistem telematic

Krone echipeaza standard toate semiremorcile sale frigorifice cu sistem Krone Telematics KSC ProPlus Cool, care are urmatoarele functii: monitorizarea locatiei, a deschiderii usii, a datelor operationale, a temperaturii din duba, a agregatului frigorific si a starii cuplarii si transmiterea de mesaje de eroare de la sistemul de franare. In plus, acesta se ocupa de managementul documentelor de transport via WLAN, deoarece si dispecerul si soferul se pot conecta la Krone Telematics Box via WLAN si pot solicita informatiile de care au nevoie. Iar varianta Cool Dialog cu dispozitiv care inregistreaza temperatura este si ea disponibila la cerere.

Asa cum declara dr. Frank Albers, director de vanzari si marketing in cadrul Krone, echiparea standard a semiremorcilor Krone Cool cu sistem de monitorizare a fost o cerinta a clientilor, iar in prezent toate semiremorcile cu temperatura controlata sunt astfel echipate. Avantajele folosirii acestora sunt evidente, in afara de cele enumerate mai sus fiind vorba si de transparenta costurilor datorita rapoartelor despre uzura pieselor, primite cu regularitate. Krone Telematics KSC ProPlus Cool este compatibil cu toate portalurile, fiind platforma telematica independenta de producator.
Clientii noi care nu au folosit inca sistemul telematic de la Krone pot sa il testeze gratuit timp de trei luni. In plus, acesta poate fi instalat si retrofit, pe toate semiremorcile.

Articole similare

Ad