Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben Group isi dezvolta reteaua in Germania

La inceputul lui noiembrie, grupul Raben a semnat un acord de cumparare cu Family Ehrig pentru a prelua 50% din actiunile lor in Fenthol & Sandtmann, inclusiv FKL si Kraftverkehr Ehrig. Prin aceasta tranzactie, Raben va deveni unicul actionar al companiei germane. Tranzactia va fi finalizata dupa aprobarea Consiliului Concurentei din Germania.
In ultimii ani, Raben Group a investit dinamic pe piata germana, punand in aplicare strategia sa pe termen lung de dezvoltare a retelei de transport independente. Datorita acordului cu Fenthol & Sandtmann, Grupul poate satisface mai eficient asteptarile clientilor, oferind o retea de transport eficienta bazata pe 34 de sucursale din Germania. Compania este axata pe implementarea celor mai noi solutii IT din sectorul logistic, datorita careia creeaza noi perspective de dezvoltare nu numai pentru sine, ci mai ales pentru clientii sai.

Dupa acest acord, Raben Group va prelua toate locatiile din Fenthol & Sandtmann, adica Hamburg, Erlensee, Leipzig si Dresda, precum si 460 de angajati. „Colaboram cu Fenthol & Sandtmann in 50% joint venture din 2011. Aceasta achizitie este un punct de reper important pentru Raben Trans European Germany si un bun exemplu de realizare constanta a strategiei noastre de crestere. Dezvoltarea propriei retele de distributie a deschis indiscutabil noi posibilitati pentru clientii nostri, nu numai pe piata germana, ci si pe piata europeana.“, explica Ewald Raben, CEO Raben Group.
Fenthol & Sandtmann, impreuna cu filialele sale, adica FKL Kontraktlogistik si Kraftverkehr Ehrig, imbina traditiile comertului cu logistica moderna a secolului XXI. Radacinile istoriei companiei dateaza de aproximativ 190 de ani, ceea ce o face un adevarat expert in logistica. In 2011, grupul Raben a preluat peste 50% din actiunile Fenthol & Sandtmann. Compania ofera servicii de transport rutier, maritim si aerian, precum si contract logistics, cifra de afaceri anuala fiind de 130 de milioane de euro.

Articole similare

Ad