Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde a lansat o noua generatie de stivuitoare, complet interconectate

Linde Material Handling a lansat, la inceputul lui noiembrie 2019, o noua generatie de motostivuitoare, care constituie un varf de lance in domeniul intralogisticii.
Hidrostatica din gama de sarcini intre 2 si 3,5 tone duc interactiunea dintre utilaj si operator la nivelul urmator si stabilesc noi standarde in ceea ce priveste disponibilitatea, eficienta, durabilitatea si siguranta. In acelasi timp, stivuitoarele Linde complet interconectate sunt pregatite pentru toate aplicatiile disponibile in combinatie cu conceptul Industrie 4.0.

Dezvoltata de la zero, noua generatie de stivuitoare se bazeaza pe un sondaj extins de date: aproape o mie de operatori de stivuitoare si manageri de flote din 26 de tari au evaluat stivuitoarele in timpul testelor si si-au exprimat opiniile, de la design-ul treptelor de acces pana la accesul facil pentru service. „Noile echipamente sprijina si protejeaza operatorii intr-un mod fara precedent; sunt cele mai eficiente stivuitoare de pe piata si permit ca fluxul de materiale sa fie mai transparent si mai productiv, datorita comunicarii fara fir”, a declarat Stefan Prokosch, Senior Vice President Product Managament Industrial Trucks la Linde Material Handling.
Inca din configuratie standard, aceste stivuitoare vin complet interconectate in retea, parametrii relevanti de functionare fiind transmisi catre un server cloud central din Europa de Vest, care poate fi accesat de catre clienti si partenerii de vanzari.
Noile utilaje Linde H20 – H35 aduc si numeroase beneficii in exploatare: campul vizual printre catargul ridicat a fost marit cu 20% in comparatie cu modelul precedent. Stalpii tip A si profilele asimetrice ale catargului deschid noi zone de vizibilitate suplimentare care faciliteza pozitionarea cu precizie milimetrica, a incarcaturii. Contragreutatea mai plana permite o vedere mai buna din spate; plafonul realizat din sticla armata combina vizibilitatea maxima cu cea mai buna protectie posibila.
Noile modele sunt echipate cu o cabina rezistenta la intemperii, ce ofera o vizibilitate laterala optima, datorita usilor complet vitrate. In plus, conceptul cadrului de protectie cu cilindrii de inclinare amplasati in partea superioara asigura stabilitate maxima si o capacitate de incarcare reziduala maxima. Nu lipsesc optiunile de iluminare cu benzile LED si VertiLight sau sistemele de avertizare si siguranta Linde Safety Pilot si Linde Safety Guard. De asemenea, functia de Asistenta la incarcare Linde este acum in dotarea standard.
Potrivit expertului Linde Material Handling, motostivuitorul va ramane si in viitor alegerea numarul unu pentru multi clienti, datorita performantelor ridicate. “Am acordat o importanta deosebita optimizarii consumului de energie si cresterii capacitatii de manipulare, reducand in acelasi timp emisiile. Masuratorile noastre arata ca noile stivuitoare sunt cu pana la 30% mai economice decat cele ale competitorilor si, de asemenea, sunt net superioare cand vine vorba de capacitatea de manipulare.

Articole similare

Ad