Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput livrarile de dispozitive DKV BOX EUROPE

Cu ajutorul dispozitivelor de bord EETS se pot deconta taxele de drum din Germania, Belgia, Franta, Austria, Portugalia, Spania, tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) si Warnow (Rostock) / vor urma mai multe tari in curand
A inceput livrarea primelor unitati DKV BOX EUROPE, prin intermediul carora vor fi decontate incepand de acum toate taxele de drum relevante din Europa. Primele aparate au ajuns si in Romania.

Cu ajutorul dispozitivului se pot deconta taxele de drum pentru camioane care tranziteaza Germania, Austria, Belgia, Franta, Spania, Portugalia, tunelul Herren din Lübeck si tunelul Warnow din Rostock. Vor fi adaugate in curand taxe de drum si pentru alte tari. „Obiectivul nostru este sa le oferim clientilor din Romania si Europa cea mai buna solutie EETS de pe piata”, spune Catalin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service Romania. De aceea, fiecare segment al circuitului a fost intens testat in avans: de la functionarea dispozitivului DKV BOX EUROPE, prin instalarea si comportamentul sau pe durata functionarii, pana la transferul corect de date si decontare. Catalin Constantinescu, a adaugat: „Cu DKV BOX EUROPE le garantam clientilor nostri siguranta absoluta la furnizare si o calitate excelenta a serviciilor“.

Articole similare

Ad