Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iulian Alexe este noul Area Manager pentru Europa de Nord si Centrala al UTA

UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG), emitent de carduri de combustibil pentru flotele de vehicule grele din Europa si solutii de decontare a taxelor de drum, a anuntat numirea lui Iulian Alexe, anterior Country Manager pentru Romania si Bulgaria, in rolul de Area Manager pentru Europa de Nord si Centrala.
Mutarea face parte din planul UTA de a-si consolida relatiile cu clientii si de a se concentra mai bine catre exigentele lor, continuand sa creasca si sa se extinda in afara pietei de baza, Germania.

Un manager experimentat, cu doua decenii de experienta pe piete B2B extrem de competitive (telecom, servicii financiare, solutii de plati, beneficii pentru angajati, incentive & rewards, gestionarea cheltuielilor, carduri de combustibil), Iulian Alexe are un palmares de performante rapide si durabile in dezvoltarea afacerilor, extindere pe piete noi, marketing strategic si operational si managementul produselor.
Dupa un deceniu de experienta in management in telecomunicatii, Iulian Alexe s-a alaturat Edenred Romania in 2009 ca Director de Marketing, Expense Management si Business Development. A contribuit la infiintarea filialei romane a UTA, parte a grupului Edenred, iar in 2016 a preluat rolul de Director General pentru UTA Romania, preluand suplimentar responsabilitatea pentru UTA Bulgaria in 2018.
Iulian Alexe se ocupa acum de o zona diversa si in crestere rapida, care cuprinde Scandinavia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Slovenia.

Articole similare

Ad