Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben Logistics Romania raporteaza o crestere cu 50% a veniturilor totale, in primele noua luni din 2019

Raben Logistics Romania, parte a Grupului international de logistica Raben, a inregistrat o crestere de 50% a veniturilor totale in perioada ianuarie – septembrie 2019, pana la 6 milioane de euro, in timp ce numarul angajatilor a crescut cu 32,8%, pe fondul cresterii numarului de clienti.

Rezultatele companiei in primele noua luni ale anului se datoreaza cresterii calitatii serviciilor Raben Logistics Romania, fapt ce a dus la atragerea de noi clienti, precum si la imbunatatirea relatiilor cu acestia. Mai mult decat atat, aceste rezultate reflecta strategia dinamica de dezvoltare a companiei si inovarea constanta. „Raben Logistics Romania a raportat rezultate imbunatatite, sprijinite de eforturile echipei noastre de a livra clientilor solutii logistice inovatoare si de inalta calitate si de a raspunde nevoilor acestora. Sunt mandru de rezultatele obtinute de echipa Raben Logistics Romania in aceste noua luni, iar progresul de anul acesta in ce priveste situatia financiara este dovada faptului ca eforturile sustinute si continue dau roade. Ne continuam angajamentul de a livra servicii la cele mai inalte standarde, menite sa satisfaca cerintele riguroase ale clientilor nostri, prin eforturile noastre constante de a inova pentru a dezvolta cele mai bune solutii in domeniul logistic”, a spus Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics Romania.
In perioada ianuarie – septembrie 2019, Raben Logistics Romania a depasit provocarile venite din piata muncii si a inregistrat o crestere a numarului de angajati, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, consolidandu-si, astfel, echipa cu peste 30% si ajungand la 77 de angajati full-time, ce livreaza servicii logistice pentru toate liniile domestice si internationale ale filialei din Romania. Acest fapt vine in contextul in care piata muncii este una dificila, in care resursele devin din ce in ce mai scumpe, pe masura ce angajatii sunt din ce in ce mai greu de gasit.
In prezent, Raben Logistics Romania opereaza patru depozite domestice in Romania si a inceput, de asemenea, procedurile pentru a deschide unul nou pana la finalul lui 2019, in timp ce pentru 2020 are in plan sa mai deschida inca doua depozite.
Totodata, pentru 2020, Raben Logistics Romania se asteapta sa profite de oportunitati atat in industria logistica, cat si in piata muncii, cu scopul de a-si extinde echipa si liniile de distributie.
In Romania, cele mai mari volume de marfa vin pe rutele ce conecteaza Polonia, Germania si Ungaria, in timp ce in ceea ce priveste volumele domestice, liniile directe dintre Bucuresti, Cluj si Arad aduc cele mai mari volume de marfa. Cererea in crestere venind dinspre Germania a determinat Raben Logistics Romania sa inaugureze o conexiune directa intre Nurnberg si Cluj, fapt ce a dus la o crestere a capacitatii operationale si la optimizarea timpului de tranzit, oferindu-le, astfel, clientilor timpi de livrare imbunatatiti.
Recent, Grupul Raben a implementat un numar de solutii inovatoare, pentru a le oferi clientilor servicii logistice de calitate. Printre acestea se numara si solutia digitala ETA – un instrument pentru localizarea transporturilor in timp real, care foloseste informatiile despre pozitia actuala a soferului pe baza coordonatelor GPS furnizate de dispozitivul mobil, permitandu-le, astfel, clientilor sa monitorizeze timpul de livrare a comenzii lor si intreg procesul logistic prin platforma Raben dedicata. Mai mult decat atat, compania a echipat soferii cu terminale mobile multifunctionale si inovatoare, ce functioneaza pe baza parametrului ETA si permit un flux de informatii continuu, imbunatatind, astfel, comunicarea si procesul logistic. De asemenea, Grupul Raben a adus inovatii si in ceea ce priveste flota sa si a introdus remorci cu punti duble si remorci de tip CityLiner, cu scopul de a reduce impactul pe care operatiunile logistice de zi cu zi il au asupra mediului inconjurator.
In ce priveste conexiunile internationale, in 2020 compania are in plan sa isi extinda liniile directe ce conecteaza Germania si Bulgaria cu Romania.

Articole similare

Ad