Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker se alatura „Aliantei de Mobilitate Pan-Africana“

DB Schenker considera Africa ca o piata de viitor si va continua sa isi consolideze activitatile acolo. Compania a facut primul pas in accentuarea acestui obiectiv, declarand ca s-a alaturat „Aliantei Pan-Africane pentru Mobilitate“, o alianta de afaceri, stiinta si politica initiata de guvernul german pentru promovarea economiei continentului. „Acest lucru subliniaza importanta pe care Africa o are pentru noi. In unele cazuri, productia economica a crescut enorm. Vedem un potential mare pe continent si anticipam o cerere considerabila de logistica. Astazi, cu o populatie de 1,3 miliarde de persoane in 54 de tari, Africa este una dintre regiunile cu cea mai rapida crestere economica din lume“, a explicat Jochen Thewes, CEO al DB Schenker.

DB Schenker este prezenta in Africa din 1962, unde are sucursale, parteneri si peste 1.100 de angajati in 26 de tari.
Alianta a fost creata cu mai multe obiective, inclusiv pentru maximizarea potentialului logistic si a infrastructurii, in special in industria auto. Datorita populatiei recente si cresterii economice din Africa, DB Schenker se angajeaza sa colaboreze durabil pe termen lung, pentru a crea locuri de munca si a creste puterea de cumparare. „Clientii nostri isi extind in prezent afacerile in mai multe tari africane. In calitate de furnizor de logistica globala, cream conditiile necesare pe site pentru a-si gestiona cu usurinta lanturile de aprovizionare. Initiativele Aliantei Pan-Africane pentru Mobilitate vor sustine si imbunatati aceasta dezvoltare", explica Thomas Ruelke, director comercial al DB Schenker Orientul Mijlociu si Africa, responsabil pentru cresterea DB Schenker in aceasta regiune.
DB Schenker se asteapta ca cea mai mare dezvoltare economica sa vina in primul rand din Africa de Est si de Vest. Egiptul si Africa de Sud, unde compania activeaza de mai multi ani, va continua sa joace un rol important in dezvoltarea viitoare.

Articole similare

Ad