Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier cumpara un jucator din transport si logistica

FAN Courier isi consolideaza pozitia pe segmentul transporturi integrate si logistica prin achizitia companiei SLS CARGO, fondata in anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica. Tranzactia a fost perfectata de actionarii celor doua companii la inceputul lunii noiembrie si se afla, in prezent, in procedura de avizare la Consiliul Concurentei.
„Este un parteneriat castigator pentru ambele parti implicate si nu o achizitie propriu zisa. Experienta in piata de freight forwarding pe care o are partenerul nostru se suprapune obiectivelor FAN Courier de a dezvolta, la standardele de calitate asumate, gama de servicii oferita clientilor nostri. Vrem sa le oferim partenerilor pentru care prestam servicii o experienta mai buna pe toate liniile de business, nu doar pe cea a serviciilor de curierat”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

In baza parteneriatului, compania SLS CARGO va continua sa functioneze sub brand propriu, fara a fi absorbita de FAN Courier. Fondatorul companiei isi mentine calitatea de actionar si CEO, o decizie similara fiind asumata si pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.
„Ne bucuram sa devenim partener al liderului unei piete in continua dezvoltare. Poti deveni mai bun invatand de la cei mai buni, iar FAN Courier este un business sanatos, construit cu grija in peste 20 de ani de activitate. Suntem convinsi ca transferul reciproc de know-how va fi cheia dezvoltarii noastre pe termen lung”, a declarat Mihai Stoica, fondatorul companiei SLS CARGO. Prin dezvoltarea portofoliului, clientii FAN Courier vor avea acces la o gama mai larga de servicii pe segmentul transport-logistica-distributie. Planurile pe termen scurt si mediu ale celor doi parteneri includ dezvoltarea business-ului si cresterea echipei. FAN Courier a avut in 2018 o cifra de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimeaza pentru anul in curs o crestere a afacerilor cu 15% si investitii de peste 15 milioane de euro.

Articole similare

Ad