Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primaria Sinaia a achizitionat 11 autobuze hibrid

Primaria municipiului Sinaia a cumparat 11 autobuze Mercedes-Benz Citaro hibrid, finantate prin proiectul european Eco-Bus, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, axa prioritara 3. Valoarea totala a investitiei este de 16,11 milioane de lei.
„Mobilitatea urbana reprezinta un capitol important pentru cresterea calitatii vietii sinaienilor, iar un transport in comun ecologic mentine un oras sanatos. Beneficiile vizate pin achizitia de autobuze hibrid includ sporirea capacitatii de transport public, extinderea traseelor rutiere si modernizarea sistemului de transport“, a declarat Vlad Oprea, primarul municipiului Sinaia.

Flota de 11 autobuze Mercedes-Benz este alcatuita din 8 Citaro K, de 10,5 m lungime, si 3 Citaro solo, de 12 m. Toate autobuzele sunt dotate cu camera video, internet wireless, sistem GPS, e-ticketing si rampa pentru persoanele cu dizabilitati. De asemenea, in statiile de autobuz vor fi montate 18 panouri cu mesaje pentru informarea in timp real a calatorilor asupra timpului de sosire a autobuzelor.

Articole similare

Ad