Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni echipeaza 40% din flota operatorului spaniol Altrans

Ringtread Blackline RDR HM3 echipeaza o parte din vehiculele operatorului spaniol de top din logistica si transport, Altrans, care transporta zilnic sute de tone de marfuri pe soselele din Europa si din Africa de Nord. De la infiintarea in 1983, compania ofera servicii de transport de marfuri periculoase, depozitare si vama, insa pentru aceste sarcini provocatoare trebuie sa se bazeze pe anvelope de cea mai buna calitate.
Flota utilizeaza in proportie de 60% cauciucuri noi si 40% resapabile, folosind Blackline RDR HM3 de la Marangoni pe axa directoare, in principal cu dimensiunile 315 / 80R22.5. „Increderea este pilonul de baza intr-un sector care nu isi poate permite nici cea mai mica problema”, a spus Luis Álvarez, manager la Altrans. „In momentele in care stocurile sunt reduse la zero, lantul de aprovizionare nu poate avea nicio marja de eroare. Eficienta si conformitatea garantata sunt nevoi esentiale. Din acest motiv, ne bucuram sa folosim anvelopele Blackline RDR HM3, care au crescut cu 20% kilometrajul, in comparatie cu orice alte marci resapate. Ca urmare, acest model Marangoni Ringtread ne-a redus costurile de exploatare, in special pentru serviciile de grupaj, FTL sau LTL”, a concluzionat Álvarez.

Utilizarea unor anvelope fiabile poate optimiza costurile de operare per km. Marangoni recomanda Blackline RDR HM3 pentru utilizarea pe axele directoare ale vehiculelor cu putere si cuplu motor mari, care functioneaza pe rute nationale si regionale solicitante. Ringtread Blackline RDR HM3 foloseste compusul Marangoni de ultima generatie, special dezvoltat pentru a maximiza kilometrajul si, in acelasi timp, pentru a minimiza energia termica, asigurand astfel o uzura mai mica, o viata mai lunga si o rezistenta redusa la rulare.
Furnizorul anvelopelor catre Altrans este compania Louzán S.L., fondata in anii ’40 in Galicia, care are ca activitate principala resaparea anvelopelor, dar care si-a extins in timp activitatea, oferind si alte servicii pentru flote. Louzán a devenit membru al retelei Marangoni Ringtread in 2016.
 

Articole similare

Ad