Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Lazar Company a aniversat un sfert de secol de activitate

2019 este un an de referinta pentru International Lazar Company, unul dintre cei mai mari transportatori din Romania, care marcheaza 25 de ani de munca, investitii, responsabilitati, dar si de satisfactii, asa cum puncteaza Ion Lazar, fondatorul companiei argesene. Evenimentul a fost sarbatorit saptamana trecuta alaturi de angajati, clienti si furnizori, marcand cele mai importante momente din lungul drum prin care firma a trecut de la comertul cu piese de schimb la transport intern si international, servicii logistice pentru industria auto – si nu numai – constructii etc.

Povestea International Lazar Company (ILC) a inceput in 1994, iar pe parcursul celor 25 de ani de activitate compania a dovedit ca merita increderea si loialitatea partenerilor de afaceri si ca a reusit sa integreze cele mai diversificate activitati. Activitatea a inceput cu vanzarea pieselor de schimb auto, apoi s-a implicat in transport, iar din 2001 a devenit francizor al furnizorului de servicii logistice pentru industria auto Hoedlmayr International AG, iar in 2002 ILC a inceput colaborarea cu uzina Dacia, care a ramas si astazi cel mai important colaborator.
Din 2002 pana in 2008, compania a investit in dezvoltarea flotei exponential cu nevoile partenerilor si evolutia mediului de afaceri, pastrand, in acelasi timp, standardul de calitate si flexibilitatea companiei.

Articole similare

Ad