Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 ani de activitate Marvi Logistic

Compania valceana Marvi Logistic a ajuns la cea de-a zecea aniversare, marcata printr-un eveniment desfasurat saptamana trecuta alaturi de angajati si parteneri de afaceri.
Compania a fost infiintata in 2009 de sotii Marius Catrinoiu si Lavinia Stefanut dupa ce au locuit si muncit opt ani in Italia. Ceea ce a pornit ca un business de transport si expeditii s-a transformat in timp intr-o afacere complexa, care acum integreaza si un lant de magazine cu produse italienesti si o companie de curierat care livreaza in principal coletele pentru Super Mercato, dar si pentru terti.

Reteaua Super Mercato a fost dezvoltata de Marvi Logistic in 2015, si in timp a ajuns sa numere 31 de magazine fizice in mai multe orase, dar si unul unul online. Tot in aceeasi perioada, compania valceana a devenit membru Pall-Ex. „In 2015 am inceput importul de produse din Italia si am pus bazele retelei de magazine. Atunci, am contactat Pall-Ex pentru a ne transporta marfa, iar cand am inteles ca ne potrivim ca mod de lucru am preluat franciza pe Valcea si Gorj. Am inceput ca membru Pall-Ex in ianuarie 2016, cu circa 50 de clienti din aceste zone“, a declarat anul trecut Marius Catrinoiu, director comercial Marvi Logistic, in cadrul unui eveniment organizat de revista Tranzit.

Articole similare

Ad