Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ATEN a lansat biroul local din Romania

Pe 28 noiembrie, ATEN, specialistul in solutii de conectivitate si sisteme complete de administrare a inaugurat biroul regional din Romania, ce va reprezenta principala interfata de comunicare si coordonare a activitatii din Europa de Est.
Acesta va fi punctul principal de training si suport vanzari pentru Romania, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord si va fi coordonat de Bogdan Mihalcea, country manager ATEN Romania.

Lansarea biroului de vanzari coincide cu inaugurarea centrului de RMA, o investitie initiala ATEN de peste 100.000 de euro, care are rolul de a acoperi din punct de vedere al functiunilor de service pentru solutiile ATEN in tarile din Europa Centrala si de Est. Astfel, compania demonstreaza un focus sporit spre a deservi mult mai rapid si eficient clientii din aceasta regiune. „In ciuda provocarilor diverse cu care se confrunta Romania si Europa de Est, digitalizarea reprezinta un fenomen real si in aceasta regiune a lumii, iar ATEN doreste sa se implice mai activ in aceasta zona, atat prin furnizarea celor mai performante echipamente si solutii de conectivitate, cat si printr-o mai stransa colaborare cu partenerii locali si regionali, precum si prin functiunea de RMA la nivel regional. Lansarea biroului din Romania este un pas important pentru noi si suntem increzatori ca reprezinta calea ce mai buna pentru stimularea dezvoltarii digitale si conectivitatii in intreaga regiune. Prin intermediul acestui birou vom putea pe de o parte sprijinii mai bine activitatile de vanzari prin partenerii nostri, iar, pe de alta parte, vom asigura programe de training si certificari, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de cele mai bune echipamente si solutii de conectica de pe piata, cat si de specialisti certificati pentru ele. Deschiderea centrului ATEN de RMA face parte din viziunea noastra pe termen lung de a fi aproape de clientii nostri si de a le oferi servicii de cea mai buna calitate.“, a spus Bogdan Mihalcea.
La inaugurare a participat Lanie Chen, VP Europe CEE si echipa locala.

Articole similare

Ad