Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks intra pe piata din Italia

Cu o experienta de aproape 60 de ani in productia de camioane si dezvoltarea de produse pentru pietele internationale, Ford Trucks se extinde rapid in Europa de Vest. Dupa lansarile din Portugalia, Spania, Polonia si Lituania, Ford a anuntat recent ca a ales F-Trucks Italia ca distribuitor oficial pentru vehicule comerciale grele Ford Trucks in Italia. „Ne extindem cu pasi hotarati in Europa”, afirma Serhan Turfan, vicepresedinte Ford Trucks, subliniind ca Ford Trucks a intrat intr-o perioada de crestere rapida in Europa.

„Dupa castigarea premiului International Truck of the Year (IToY) 2019, F-MAX a fost numit Camionul Anului in Rusia, Austria si Slovenia, ceea ce a generat un nivel ridicat de cerere in toata Europa. Acest lucru ne-a facut sa ne revizuim si sa dezvoltam planul de expansiune. Am deschis intr-o perioada scurta de timp noi reprezentante in Portugalia si Spania. Acum suntem prezenti si in Italia, o piata cheie pentru planurile noastre de crestere din Europa de Vest si suntem foarte incantati de parteneriatul cu F-Trucks Italy. Cred ca F-Trucks Italia va reprezenta marca noastra in Italia in cel mai bun mod posibil."
Serhan Turfan a mentionat ca Europa este principala piata de export pentru Ford Trucks si un factor cheie in strategia de crestere a Ford Trucks. „In timp ce ne construim infrastructura prin colaborarea cu distribuitorii, mentinem in continuare viteza maxima privind planurile de intrare si dezvoltare pe diverse piete si regiuni."

Articole similare

Ad